Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Computer reparatie Oost Groningen

Computer reparatie Oost Groningen

Is een leven zonder computer nog denkbaar? Winkelen, reizen, betalen, contact onderhouden. Zeker tijdens de Corona pandemie die ons massaal tot thuisblijven heeft gedwongen, werd het duidelijk hoe onmisbaar de computer in ons leven is. Online vergaderen, mailen of online onderwijs, de mogelijkheden waren onbegrensd. Maar ook in de rest van ons leven speelt de computer een essentiële rol.

Dan is er nog die handige laptop. Privé of zakelijk. De zakelijke laptop is speciaal gericht op mensen die hun laptop gebruiken voor werk. Voor bijvoorbeeld zzp’ers, accountmanagers, vertegenwoordiger of op kantoor. Boekhouden, offertes, factureren en administratie, het gebeurt allemaal op de draagbare laptop.

De keerzijde van deze onmisbare apparaten is dat ze langzaam ouder worden. Ze worden langzamer, onderdelen moeten worden vervangen. Hebben een grondige schoonmaak nodig, nieuwe videokaart voor meer grafische kracht en snelheid. Stevig in de markt voor onderhoud dus. Geen oneindig leven helaas. Maar...met behulp van een bedreven computerspecialist kom je een eind in de duurzaamheid van de PC.

Computerservice I-FIX-IT, een Computer reparatie-en verkoop bedrijf in Wildervank, Veendam is daarvoor een uitstekende partij. Het bedrijf is kleinschalig, onafhankelijk en professioneel. Zij werken op afspraak om effiecient iedereen te voorzien van persoonlijke service. Hierdoor zijn reparaties zijn over het algemeen binnen 24 uur klaar.

Bijkomend voordeel van dit bedrijf is dat ze de computerreparaties en installaties in hun eigen werkplaats uitvoeren. Ze hebben geen winkelpand wat wordt doorberekend ten gunste van hun klanten. De kosten en tarieven zijn daardoor aanzienlijk laag. Gecertificeerde expertise, ruime ervaring en vriendelijke service voor een gunstig tarief.

Lukt het niet om langs te gaan voor computer reparatie in Wildervank, Oost Groningen? Dan bieden ze ook een haal- en brengservice. Een gekwalificeerde service-mederwerker komt aan huis of op kantoor. Daar kijken ze of het probleem direct te verhelpen is. Is reparatie ter plekke niet mogelijk nemen zij de pc of laptop mee naar hun werkplaats. Na reparatie wordt het, op afspraak, weer aan huis afgeleverd.

Start de computer of laptop niet meer op? Heeft het een virus te pakken of wordt hij steeds trager? Van reparatie of vervangen van interne en externe hardware tot het oplossen van al uw softwarematige problemen. Evenals het verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware, zij FIXen het!

Ze repareren al meer dan 20 jaar alle voorkomende defecten aan alle merken computers, laptops en pc’s (m.u.v. Apple). I-FIX-IT is een bekend begrip in Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en omstreken vanwege de snelle service tegen een zeer betaalbaar tarief. Daarnaast om de klantvriendelijkheid, enthousiasme van de medewerkers en ruime garantie met nazorg.

Ga naar de website: i-fix-it.nl

Persberichten

 • Aandacht voor Slaapapneu
  lees verder
 • Stichting Meer Bomen Nu Groningen deelt 4500 bessenstruiken uit in Ten Boer
  lees verder
 • Moederdagontbijt in Oost Groningen
  lees verder
 • Op weg naar Pasen met VocalSpirit
  lees verder
 • Oost Groningen aan het Paasontbijt
  lees verder
 • Overname Strating Caravans transformeert Zuidbroek tot Caravanboulevard van Noord-Nederland
  lees verder
 • Nieuwjaarsduik GZVW
  lees verder
 • Website optimalisatie en rondje SEO voor naamsbekendheid
  lees verder
 • gezocht: PLAATWERKER LUCHTKANALEN
  lees verder
 • Woodgrain maakt zich op voor vijfde editie Woodgrain Bluesrocknight
  lees verder
 • Selbst beitragen

  Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

  Meer info »

  Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

  Meer info »

  Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

  Oost-Groningen

  Business Partners

  Hoogma Webdesign Beerta
  Klooster Reizen Winschoten
  ESET Antivirus en internetbeveiliging
  Johan Kroon Administratie Scheemda
  Secusoft Security Software Beerta
  Komex Musselkanaal
  24/7 Bestellen Beerta
  MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

  --- advertentie ---

  Oost-Groningen is een prachtige regio want....

  omdat het hier prachtig is om te wonen. Vrijheid..blijheid!

  Zelf toevoegen »