Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Stichting Het Tuinpad Op op Facebook

Stichting Het Tuinpad Op

Eems 37 (secretariaat)
9642 KB Veendam
Municipality Veendam
Telephone: 0598-618108
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.hettuinpadop.nl

Wie zijn wij?
Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten is opgericht in 1984 met als hoofddoel de openstelling en mogelijkheid tot bezichtiging van prachtige particuliere tuinen. Tevens probeert de stichting meer aandacht te genereren voor bijzondere parken en openbare tuinen in de regio. Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten heeft een aantal belangrijke doelstellingen, waaronder het bevorderen van interesse voor de tuincultuur en bevorderen van contacten tussen tuinliefhebbers, zowel regionaal als nationaal en over de grens.

Wat doen wij voor u?
Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten zet zich in voor het toegankelijk maken van de mooiste particuliere tuinen in de provincies Groningen, Drenthe en Noord-West Nedersaksen. Eens in twee jaar wordt een tweetalige tuinengids uitgegeven met veel foto’s en de beschrijvingen van ruim 150 particuliere tuinen, parken en kwekerijen in provincies Groningen, Drenthe en in Noordwest Duitsland. De liefhebbers kunnen de tuinengids online bestellen of kopen bij een van de verkooppunten voor 7,50 euro exclusief verzendkosten. Het overzicht van de verkooppunten vindt u op onze website. Met behulp van de tuinengids kunt u uw route plannen langs de open tuinen die u wilt bezoeken. Elk jaar organiseert Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten zogenaamde tuinenmarathons, met een groot aantal te bezichtigen open tuinen tijdens een weekend, zonder afspraak vooraf. De deelnemende tuinen staan op www.hettuinpadop.nl

Waarom Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten in Veendam?
Interessant voor alle liefhebbers van prachtige parken, tuinen en kwekerijen. Meer dan 150 particuliere tuinen open voor een bezichtiging in provincies Drenthe en Groningen en in Noordwest Duitsland. U kunt uw route in voorjaar, zomer en herfst plannen met behulp van de uitgebreide Tuinengids. Heeft u zelf groene vingers en bent u eigenaar van een mooie tuin? Dan bent u van harte welkom om zich aan te sluiten bij het Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten. De criteria en een aanmeldingsformulier vindt u op de website van de stichting.

Bezoek voor meer informatie en nieuws onze website en like ook onze Facebookpagina.

Stichting Het Tuinpad Op Veendam
Stichting Het Tuinpad Op Veendam
Stichting Het Tuinpad Op Veendam

3x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Kiëta Koi Veendam

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

In het prachtige stroomdalgebied van Westerwolde ligt Landgoed Terwupping een vergeten stuk natuurpracht

Zelf toevoegen »