Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Stichting Het Tuinpad Op op Facebook

Stichting Het Tuinpad Op

Eems 37 (secretariaat)
9642 KB Veendam
Gemeinde Veendam
Telefon: 0598-618108
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.hettuinpadop.nl

Wie zijn wij?
Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten is opgericht in 1984 met als hoofddoel de openstelling en mogelijkheid tot bezichtiging van prachtige particuliere tuinen. Tevens probeert de stichting meer aandacht te genereren voor bijzondere parken en openbare tuinen in de regio. Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten heeft een aantal belangrijke doelstellingen, waaronder het bevorderen van interesse voor de tuincultuur en bevorderen van contacten tussen tuinliefhebbers, zowel regionaal als nationaal en over de grens.

Wat doen wij voor u?
Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten zet zich in voor het toegankelijk maken van de mooiste particuliere tuinen in de provincies Groningen, Drenthe en Noord-West Nedersaksen. Eens in twee jaar wordt een tweetalige tuinengids uitgegeven met veel foto’s en de beschrijvingen van ruim 150 particuliere tuinen, parken en kwekerijen in provincies Groningen, Drenthe en in Noordwest Duitsland. De liefhebbers kunnen de tuinengids online bestellen of kopen bij een van de verkooppunten voor 7,50 euro exclusief verzendkosten. Het overzicht van de verkooppunten vindt u op onze website. Met behulp van de tuinengids kunt u uw route plannen langs de open tuinen die u wilt bezoeken. Elk jaar organiseert Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten zogenaamde tuinenmarathons, met een groot aantal te bezichtigen open tuinen tijdens een weekend, zonder afspraak vooraf. De deelnemende tuinen staan op www.hettuinpadop.nl

Waarom Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten in Veendam?
Interessant voor alle liefhebbers van prachtige parken, tuinen en kwekerijen. Meer dan 150 particuliere tuinen open voor een bezichtiging in provincies Drenthe en Groningen en in Noordwest Duitsland. U kunt uw route in voorjaar, zomer en herfst plannen met behulp van de uitgebreide Tuinengids. Heeft u zelf groene vingers en bent u eigenaar van een mooie tuin? Dan bent u van harte welkom om zich aan te sluiten bij het Stichting Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten. De criteria en een aanmeldingsformulier vindt u op de website van de stichting.

Bezoek voor meer informatie en nieuws onze website en like ook onze Facebookpagina.

Stichting Het Tuinpad Op Veendam
Stichting Het Tuinpad Op Veendam
Stichting Het Tuinpad Op Veendam

3x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier heb ik elke dag een vakantiegevoel

Zelf toevoegen »