Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Categorie: Foundations/Nonprofit /
Like Ruilwinkel Alteveer op Facebook

Ruilwinkel Alteveer

Keiweg 1
9661 TV Alteveer
Municipality Stadskanaal
Mobile: 06-21601662
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.ruilwinkelalteveer.nl

In de ruilwinkel kunnen leden goede tweedehands spullen inbrengen. Van speelgoed tot kleding, van huishoudelijke artikelen tot boeken en spellen. En nog veel meer. Voor het inleveren krijg je zogeheten ‘ruilpunten’. Met die ruilpunten kun je weer andere spullen uit de winkel mee naar huis nemen. Ook door het uitvoeren van klusjes kun je ruilpunten in de wacht slepen.”

Om lid te worden van de Ruilwinkel Alteveer moet vijf euro per jaar worden betaald. Dat geld wordt gebruikt voor de exploitatie van de twee lokalen. Denk aan onder meer gas, water en elektra. We verkopen geen spullen, we ruilen. We hebben dus weinig geld in de kas.”

Met de Ruilwinkel Alteveer snijdt het mes aan twee kanten. Zo kunnen bijvoorbeeld inwoners die het financieel gezien niet zo breed hebben en moeite hebben om de eindjes aan elkaar vast te knopen in de winkel terecht en veel bruikbare spulletjes die misschien anders waren weggegooid, krijgen nu een tweede kans.

De stichting heeft ten doel:
het bevorderen van het ruilen van goederen en diensten en het uitwisselen van ideeën tussen natuurlijke personen, alsmede het bevorderen van het hergebruik van spullen;

een sociale plek te zijn waar mensen uit verschillende lagen van de bevolking en van verschillende generaties elkaar kunnen ontmoeten, ondersteunen, stimuleren en inspireren;

een plaats te zijn om te netwerken en ideeën uit te werken tot plannen die de (economische) zelfstandigheid van individuen en de lokale gemeenschap vergroten;

verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

7x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Bosker Meubelen Siddeburen
Secusoft Security Software Beerta
Nauticfan Beerta
Virena Autogroep Winschoten
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Erg rustiek en ben er geboren, 50 jaar geleden. Daarna verhuisd naar Noord-Holland maar kom nog steeds erg graag terug

Zelf toevoegen »