Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Categorie: Stiftungen/Nonprofit /
Like Ruilwinkel Alteveer op Facebook

Ruilwinkel Alteveer

Keiweg 1
9661 TV Alteveer
Gemeinde Stadskanaal
Handy: 06-21601662
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.ruilwinkelalteveer.nl

In de ruilwinkel kunnen leden goede tweedehands spullen inbrengen. Van speelgoed tot kleding, van huishoudelijke artikelen tot boeken en spellen. En nog veel meer. Voor het inleveren krijg je zogeheten ‘ruilpunten’. Met die ruilpunten kun je weer andere spullen uit de winkel mee naar huis nemen. Ook door het uitvoeren van klusjes kun je ruilpunten in de wacht slepen.”

Om lid te worden van de Ruilwinkel Alteveer moet vijf euro per jaar worden betaald. Dat geld wordt gebruikt voor de exploitatie van de twee lokalen. Denk aan onder meer gas, water en elektra. We verkopen geen spullen, we ruilen. We hebben dus weinig geld in de kas.”

Met de Ruilwinkel Alteveer snijdt het mes aan twee kanten. Zo kunnen bijvoorbeeld inwoners die het financieel gezien niet zo breed hebben en moeite hebben om de eindjes aan elkaar vast te knopen in de winkel terecht en veel bruikbare spulletjes die misschien anders waren weggegooid, krijgen nu een tweede kans.

De stichting heeft ten doel:
het bevorderen van het ruilen van goederen en diensten en het uitwisselen van ideeën tussen natuurlijke personen, alsmede het bevorderen van het hergebruik van spullen;

een sociale plek te zijn waar mensen uit verschillende lagen van de bevolking en van verschillende generaties elkaar kunnen ontmoeten, ondersteunen, stimuleren en inspireren;

een plaats te zijn om te netwerken en ideeën uit te werken tot plannen die de (economische) zelfstandigheid van individuen en de lokale gemeenschap vergroten;

verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

7x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Virena Autogroep Winschoten
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er wonen zoveel 'goeiige' mensen

Zelf toevoegen »