Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Volg MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening op Twitter Like MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening op Facebook Like MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening op Linkedin

MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening

Kochspad 10
9697 SV Blijham
Municipality Westerwolde
Telephone: 050-3053969.
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.michelsbeveiliging.nl

Wie zijn wij?
Michels Beveiliging & Dienstverlening waakt al ruim twintig jaar over de bezittingen en de veiligheid van de inwoners van regio Groningen en Drenthe. Wij richten ons op uw bescherming en bieden diverse diensten aan gericht op het minimaliseren van de aanwezige veiligheidsrisico’s. Wij treden daadkrachtig op bij calamiteiten en bedreigingen, maar zijn tevens zo discreet dat uw klanten en omgeving geen hinder ondervinden van ons optreden. Wij proberen uw bedrijfsprocessen zo minimaal mogelijk te verstoren of beïnvloeden. U kunt kortstondig gebruik maken van onze diensten, of kiezen voor een permanente manier van bewaken waarbij er 24/7, zeven dagen per week een beveiliger bij uw bedrijf werkzaam is. Wij kunnen u tijdens een gesprek op locatie uitgebreid adviseren en uw veiligheidsrisico’s in de kaart helpen te brengen.

Wat doen wij voor u?
Michels Beveiliging & Dienstverlening werkt met een platte organisatie en een open structuur waardoor flexibel en snel optreden mogelijk is. Wij zijn voorstanders van een open communicatie zowel met onze opdrachtgevers alsook met onze medewerkers. Wij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van onze dienstverlening en we streven naar om een betrouwbare en discrete partner te zijn voor onze opdrachtgevers. MB&D kunt u ook inschakelen voor tijdelijke internationale beveiligings- en bewakingsopdrachten. MB&D heeft goed opgeleide werknemers in dienst, bedreven in communicatie in diverse talen, soms met jaren werkervaring in het buitenland. MB&D maakt gebruik van een GPS-tracking systeem in de auto’s, tijd en plaats van de handelingen worden continue gemonitord. Tevens is het mogelijk om exact te zien hoeveel tijd verstrekt tussen een verzoek tot alarmopvolging en het ter plaatse arriveren van een veiligheidsbeambte. Als opdrachtgever heeft u inzicht in de beschikbare rapportage.

Waarom Michels Beveiliging en Dienstverlening in Vlagtwedde?
- Surveillance en bewaking in Groningen en Drenthe
- Portiers- en receptiediensten 24/7, 365 dagen per jaar
- 24 uurs meldkamer
- Meer dan beveiliging alleen
- Objectbewaking
- Internationale beveiligingsdiensten
- Transportbegeleiding
- Bewaking woningen en bedrijven
- Mobiele surveillance
- Winkelsurveillance
- Beveiliging evenementen, beurzen, horeca
- Risicoanalyses
- Brandalarmopvolging
- Receptiediensten
- Begeleiding sluiting

Bezoek voor meer informatie en laatste nieuws onze website.

MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Blijham
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Blijham
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Blijham

14x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Nauticfan Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Virena Autogroep Winschoten
Bosker Meubelen Siddeburen

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

WESTERWOLDE OASE VAN RUST! GENIET VAN RUST, RUIMTE EN NATUURSCHOON. geschreven door Heerke Beukema. Dit kan in het zuiden van de Provincie Groningen. Daar ligt de gemeente Westerwolde. Westerwolde heeft veel te bieden als het gaat om rust, ontspanning en

Zelf toevoegen »