Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Nacht van Winschoten met kermis

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

Van 5 tot 6 juli 2024

Waar?  

Centrum
Winschoten, Oldambt

Aanvang  

20:00 u

Einde  

23:59 u

Ga naar de website: www.winkelstadwinschoten.nl

De Nacht van Winschoten staat weer op de agenda. Markeer 5 en 6 juli 2024 alvast in je agenda! De feestelijkheden zullen zich tijdens het tweedaagse evenemtn niet beperken tot het uitgaansgebied, maar verspreiden over het hele centrum van Winschoten!

Voor elk wat wils
De focus ligt dit jaar op een divers publiek. Zo zal er vrijdag een braderie plaatsvinden, en worden op dit moment de mogelijkheden onderzocht voor het organiseren van een talentenshow. Verdere details hierover worden later bekend gemaakt.

Livemuziek
De eerste artiesten zijn inmiddels al geboekt en beloven mooie optredens op beide avonden. Zowel op de vrijdag als de zaterdag zullen er bands het avondprogramma vullen met daarnaast nog andere optredens. Naast live muziek zullen er ook verschillende straatartiesten te bewonderen zijn in het centrum. De Nacht van Winschoten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de welbekende kermis. Bezoekers kunnen dus genieten van spannende attracties en heerlijk eten en drinken.

Artiesten en tijdschema zullen op termijn bekend worden gemaakt. Houd deze website in de gaten voor meer info!

Historie Nacht van Winschoten
De Nacht van Winschoten bestaat sinds 1984. Het is een evenement waar altijd duizenden mensen op afkomen. Van oudsher is er dan ook een aantal dagen lang kermis in de Rozenstad. Ook in 2024 wordt de kermis opgezet, en wel op wordt opgezet op woensdag 3 juli, tevens actiedag. Lekker touwtrekken, eendjes vangen, in de botsauto's, spelen met gok- en grijpautomaten en de muntenmachines, grote en kleine prijzen winnen, het is er allemaal bij! Ook de warme gebakkraam en zoetighedenstand zijn van de partij!

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
24/7 Bestellen Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier kennen de mensen elkaar, en groeten elkaar!

Zelf toevoegen »