Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Moederdagontbijt in Oost Groningen

Moederdagontbijt in Oost Groningen

Moederdag komt er weer aan! Zondag 12 mei is het zo ver. De drukste dag van het jaar voor alle ontbijtservices in Nederland. De bestellingen komen al binnenstromen. Allemaal voor de moeders die verwent gaan worden met zo’n heerlijk Moederdag-ontbijt. Dat hebben de mamma's toch zeker wel verdient?!

De leukste én lekkerste verrassing gemakkelijk thuisbezorgd. Zo gaat Moederdag goed beginnen en wordt moeder al bij het wakker worden fijn verwent met een uitgebreid ontbijt op bed.

Ontbijtservice Noorderland in Oost Groningen heeft al 18 jaar ervaring met deze drukke dag. Zij zien er alweer naar uit om de komende weken zich helemaal voor een geslaagde Moederdag in te zetten.

Deze ontbijtservice van het Noorden bezorgt op Moederdag hun luxe Moederdag ontbijten in o.a. Oost Groningen en omgeving. Extra chauffeurs worden ingezet om zoveel mogelijk moeders die dag te kunnen voorzien van zo’n verwen-ontbijt.

De Groningse ontbijtservice heeft de menu’s al klaar, gevuld met heerlijke snoeperijen zoals een chocolade-kersen gebakje, Hollandse Aardbeien, soesjes, knapperige roomboter Croissants en gerookte Zalm én huisgemaakte Noorderland- Chocolademuffins, luchtige Belgische wafels met kersencompôte en de home-made jammetjes.
Daarbij een doosje chocola wat het smakelijke Moederdagcadeau helemaal af maakt.

Nog ruim drie weken te gaan voor deze feestelijke en liefdevolle dag maar bij Ontbijtservice Noorderland zijn de eerste bestellingen al binnen. Gelukkig bezit de ontbijtservice aardig wat capaciteit, maar het aantal bestellingen voor de drukste dag van het jaar is overweldigend , en vol is vol. Je kunt je het maar beter op tijd geregeld hebben.

Voor wie te laat is en er geen plekje of tijdstip meer vrij is, heeft de Ontbijtservice nog een laatste oplossing gevonden.De Moederdag-ontbijt cadeaubon. Zodat je niet met lege handen verschijnt. Dan kan je moeder de ontbijtbon op iedere gewenste ochtend zich in de watten wil laten leggen met zo’n heerlijk ontbijt.

Woon je ver weg of niet in de gelegenheid om de ontbijtbon persoonlijk te geven kan de ontbijtcadeaubon ook per post verstuurd worden naar de mama’s.

Ontbijtservice Noorderland bezorgd al desgewenst vanaf 6 uur voor de vroege mamma’s tot 13.00 voor de late moeders. Zij bezorgen de ontbijten o.a. in heel Oost Groningen. Het Moederdag ontbijt kan online besteld worden of telefonisch.

Ontbijt op bed, de beste start van Moederdag!

Ga naar de website: ontbijtservice-noorderland.nl

Persberichten

 • Grodal Expeditie B.V. verhuist naar centraler gelegen locatie in Zuidbroek
  lees verder
 • Aandacht voor Slaapapneu
  lees verder
 • Stichting Meer Bomen Nu Groningen deelt 4500 bessenstruiken uit in Ten Boer
  lees verder
 • Op weg naar Pasen met VocalSpirit
  lees verder
 • Oost Groningen aan het Paasontbijt
  lees verder
 • Overname Strating Caravans transformeert Zuidbroek tot Caravanboulevard van Noord-Nederland
  lees verder
 • Nieuwjaarsduik GZVW
  lees verder
 • Website optimalisatie en rondje SEO voor naamsbekendheid
  lees verder
 • gezocht: PLAATWERKER LUCHTKANALEN
  lees verder
 • Woodgrain maakt zich op voor vijfde editie Woodgrain Bluesrocknight
  lees verder
 • Zelf een bijdrage leveren

  Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

  Meer info »

  Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

  Meer info »

  Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

  Oost-Groningen

  Business Partners

  Johan Kroon Administratie Scheemda
  Hoogma Webdesign Beerta
  Klooster Reizen Winschoten
  ESET Antivirus en internetbeveiliging
  24/7 Bestellen Beerta
  Secusoft Security Software Beerta
  MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
  Komex Musselkanaal

  --- advertentie ---

  Oost-Groningen is een prachtige regio want....

  deze streek heeft een eigen en unieke charme

  Zelf toevoegen »