Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Festival Hongerige Wolf op Twitter Like Festival Hongerige Wolf op Facebook

Festival Hongerige Wolf

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Wanneer?  

Van 12 tot 14 juli 2024

Waar?  

Centrum Hongerige wolf
Hongerige, Oldambt

Aanvang  

10:00 u

Einde  

17:00 u

Ga naar de website: www.festivalhongerigewolf.nl

Bandjes, kunst, dans, theater, dj’s, lekker eten: het is allemaal te vinden op 12, 13 en juli 2024 tijdens Festival Hongerige Wolf. Het Groningse dorp Hongerige Wolf is opnieuw drie dagen lang het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp. Het hele dorp doet mee.

Ontdek nieuwe namen in de muziek
Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van de dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de Danssilo, waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers.

Je koopt een kaartje voor de hele dag of het hele weekend en mag daarmee overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer.

Ben jij erbij?
Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken. We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten.

Op zoek naar een kleurplaat van een (hongerige) wolf?
Deze vrolijke wolvenkleurplaat zal zorgen voor wat uurtjes kleurplezier! Je kan de kleurplaat hier downloaden of direct uitprinten!

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier vindt je nog de ruimte en de rust!

Zelf toevoegen »