Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Feest 4-daagse op Twitter

Feest 4-daagse

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

7 juli 2022

Waar?  

Eextahaven III
Lutkelant
Heiligerlee, Oldambt

Aanvang  

10:00 u

Einde  

19:00 u

Ga naar de website: www.facebook.com

Na 2 jaar staan de lichten gelukkig weer op groen en mogen we eindelijk weer een gezellige Feest4daagse organiseren in Heiligerlee organiseren!

Wat gebeurt er allemaal tijdens de Feest 4-daagse Heiligerlee 2022?
Wij starten de vier dagen feest in het dorp met een gezellige Superbingo op de donderdagavond met vele mooie prijzen. Vrijdag gaan we een Festival genaamd “Kloosterpop” organiseren met 6 verschillende rock bandjes uit de regio. Op zaterdag komt de jeugd van de basisscholen in actie waarmee we hele leuke spellen gaan doen. Geef je op en neem je hele familie mee om je aan te moedigen!

Mis dit feest niet!
Op zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer met de feestband Proost! Zij geven een explosieve en energieke show waarin de superhits je om de oren vliegen. Wij verwachten dan ook een spetterend optreden van deze topband. Later op de avond zal Stef Ekkel (bekend van “liever te dik in de kist”) nog een optreden verzorgen. Voor de zondagochtend hebben we een leuke Fietspuzzeltocht uitgezet die u door onze mooie regio laat fietsen. Als afsluiter hebben we zondagmiddag Versnelling van de Helling. Dit belooft zeer spectaculair te worden, dus mis het niet.

De entree is gratis en kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich tot vrijdag 1 juli opgeven om mee te doen aan het spellencircuit.

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma voor de Feest 4-daagse op de website van de organisatoren Dekloosterboertjes.nl.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Verassend Stadskanaal!!!

Zelf toevoegen »