Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Circus Saurus in Dinopark Landgoed Tenaxx op Facebook

Circus Saurus in Dinopark Landgoed Tenaxx

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Wanneer?  

Van 25 februari tot 5 maart 2023

Waar?  

Dinopark Landgoed Tenaxx
Borgesiusweg 1
Wedde, Westerwolde

Aanvang  

11:00 u

Einde  

18:00 u

Ga naar de website: familieparken-tenaxx.nl

In de voorjaarsvakantie: dinocircus in Wedde!
Circus Saurus komt in de voorjaarsvakantie naar Dinopark Landgoed Tenaxx!

Van 25 februari tot en met 5 maart slaat Circus Saurus haar tent op in het dinopark. Dagelijks geeft Circus Saurus om 13:00 uur een voorstelling van anderhalf uur. In het dinopark, vol brullende dino's in het bos en een dinomuseum, kun je nu een spectaculair circusoptreden zien met o.a. een levensechte dino.
Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de ruim anderhalf uur durende show ook alle klassieke circuselementen, zoals: vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Ook zijn er paarden, pony’s, mini-koeien en lama’s te zien. Na afloop van de sfeervolle familievoorstelling hebben de kinderen de mogelijkheid om tegen betaling een rondje te rijden op een echte circuspony.
Er worden uitsluitend speciale combi-tickets verkocht die niet alleen toegang geven tot het circus maar ook tot alle faciliteiten van Dinopark Landgoed Tenaxx. Hier kun je op zoek naar de levensgrote brullende dino's in het bos, dinobotten en -tanden opgraven, rijden met het treintje, interactieve spellen spelen in het dinomuseum, survivallen, roeien op de vijver en spelen in de speeltuin. Ook zijn er een dinoglijbaan, dinodance-rupsbaan en opblaasbare dinostormbaan. 3D Boogschieten is niet bij de prijs inbegrepen.
Tickets kosten € 16,00 per persoon en zijn ter plekke aan de kassa verkrijgbaar. Bij deze entreeprijs is dus zowel de circusvoorstelling als de toegang tot het dinopark inbegrepen, inclusief 1 snackmenu per persoon (1 x friet + 1 snack).

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Kiëta Koi Veendam
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier heb ik elke dag een vakantiegevoel

Zelf toevoegen »