Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Mollenvanger op Twitter Like Mollenvanger op Facebook Volg Mollenvanger op Instagram Like Mollenvanger op Linkedin

Mollenvanger

Rijnlandlaan 15
9501SB Stadskanaal
Gemeente Stadskanaal
Mobiel: 0646445518

Ga naar de website: www.mollenvangen.info

Heeft u last van mollen in uw tuin? Als ervaren & gecertificeerdmollenvanger help ik u snel van de mollen af. Binnen 24 uur bent u van de molaf!

Uw gecertificeerde mollenvanger

Al vele jaren werk ik als gecertificeerd mollenvanger. Door mijn jarenlange ervaring weet ik alles over de mol. Ik kan dus snel ingrijpen om u van de mol in uw tuin te verlossen. Ik beschik over de juiste materialen én de nodige kennis. Ook heb ik een licentie voor alle vangmethoden. Bij mij ziet u dan ook altijd snel resultaat.

Als gecertificeerd mollenvanger ben ik actief in de regio Groningen, Drenthe en Overijssel. Maar ik reageer ook op vragen uit andere regio’s.

Waarom een mollenvanger?

Helaas kan een mol veel schade aanrichten in uw tuin, weiland of grondgebied. En dat al in korte tijd. Met onder andere graafsporen en bulten in uw tuin als resultaat. Daar wilt u natuurlijk snel van af zijn.

Zelf mollen vangen is geen goed idee. De juiste materialen zijn kostbaar en snel handelen lukt niet altijd. Voordat u het weet is uw tuin een maanlandschap. Een betere, snellere én voordeligere oplossing is om een mollenvanger in te schakelen. Dan weet u zeker dat u van uw mol verlost bent.

Hoe werkt het?

Bij het mollen vangen ga ik op een professionele manier te werk. Op basis van mijn kennis én met de juiste materialen. Hoe ik precies werk, hangt af van uw wensen. Ik kan de mol voor u doden met klemmen, maar ik kan de mol ook vangen en uitzetten in een ander gebied.

Kosten

Een eenmalig bezoek om mollen te vangen in uw tuin kost zo’n €75,-. Mijn uurtarief is € 45,-. Ook mollen vangen op campings of weilanden is voor mij geen probleem.

Betalen doet u altijd achteraf. Betaling kan via Tikkie of iDEAL.

Helaas kan het soms zo zijn dat een nieuwe mol de weg naar uw tuin vindt. Wilt u zeker weten dat u een heel jaar mollenvrij bent? Dan kunt u bij mij een jaarabonnement aanschaffen voor € 300,-. Ik kom dan op elk gewenst moment bij u langs om uw tuin van mollen te verlossen. Weet u zeker datu het hele jaar door molloos van uw tuin kunt genieten!

Neem contact op

Wilt u uw tuin ook molvrij hebben? Neem snel contact met mij op. Dan help ik u binnen no time van uw mollenoverlast af.

Het beste kunt u mij bereiken via WhatsApp of sms.

Referenties zijn mogelijk op aanvraag.

0x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Komex Musselkanaal
Virena Autogroep Winschoten
Nauticfan Beerta
Secusoft Security Software Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Er is altijd een parkeerplaats te vinden, en meestal nog gratis ook!

Zelf toevoegen »