Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Schoonmaakbedrijf JH op Facebook

Schoonmaakbedrijf JH

Provincialeweg 78
9677 PE Heiligerlee
Gemeente Oldambt
Telefoon: 0597415220
Mobiel: 0610417882
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.schoonmaakbedrijfjh.nl

Wie zijn wij?
Schoonmaakbedrijf JH heeft medewerkers die meer dan 18 jaar ervaring hebben in het schoonmaken en streeploos wassen van grote en kleine ramen. De eigenaar van het bedrijf, Jan Heeres, heeft na het opdoen van ruime praktijkervaring gekozen voor een bestaan als zelfstandige ondernemer en is drie jaar geleden gestart met Schoonmaakbedrijf JH. Om een indruk te krijgen van de diverse werkzaamheden kunt u het beste de fotopagina op de website bezoeken. Daar kunt u zien hoe de objecten eruit zagen voor en na het bezoek van Schoonmaakbedrijf JH. Het resultaat is opzienbarend. De meeste van onze klanten zijn woonachtig in de gemeente Oldambt, maar wij bezoeken u ook graag wanneer u daarbuiten woonachtig bent. Onze specialiteit zijn alle soorten schoonmaakwerkzaamheden, of het nou gaat om onderhoud van een eengezinswoning of een kantoor, terras reiniging, gevelreiniging, reinigen van uw portiek, kunststofkozijnen of dakgoten. U vindt bij ons een totaalpakket aan schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn snel, betrouwbaar, ervaren en werken met scherpe tarieven.

Wat doen wij voor u?
Een goed onderhouden en gereinigd huis, woning of een kantoor oogt prettig en behoudt zijn waarde. Consequent en op de juiste manier uitgevoerd onderhoud kan de waarde van uw onroerend aanmerkelijk verhogen maar verhoogd vooral uw woon- en werkplezier. Schoonmaakbedrijf JH biedt alle soorten schoonmaak aan, volledig volgens de wensen en verwachtingen van de klant. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in glazenwassen, reinigen van badkamers, portieken, tuinmeubels, terrassen, geen schoonmaakklus binnen of buiten gaan wij uit de weg. Sinds kort kunnen wij ook kunststof waxen om deze weer in een nieuwstaat te brengen. Bij het schoonmaken maken wij gebruik van geavanceerde schoonmaakmiddelen, voor elke klus een bijhorende soort want geen object is gelijk. U kunt ons ook inschakelen voor de grote schoonmaak na een verbouwing zodat u zelf even uit kunt rusten na een veeleisende periode. Wij zorgen ook voor een schoon kantoor volgens de huidige hygiëne normen. Voor de glazenbewassing op grote(re) hoogte maken wij gebruik van een carbon telescoopsteel waardoor een hoogte tot 5 verdiepingen goed te bewerken is. Wij gebruiken gedemineraliseerd water zodat een streeploos glanzend resultaat gegarandeerd is. Het reinigingsgehalte van telescoop bewassing is zeer goed en het levert ook een aanzienlijk tijdsbesparing op.

Waarom Schoonmaakbedrijf JH in Heiligerlee?
- Een ervaren schoonmaakbedrijf met een persoonlijke aanpak
- Alles voor een tevreden klant
- Een compleet schoonmaakpakket
- Glazenbewassing, tot 5 verdiepingen hoog
- Dakgootreiniging
- Terras- en tuinmeubelen reiniging
- Kantooronderhoud
- Portiekreiniging en onderhoud
- Kunststof(kozijnen) reiniging en waxen
- Badkamer(s)reiniging
- Uitgebreid schoonmaak na de verbouwing
- Ook voor extreem vervuilde ruimtes
- Scherpe tarieven

Kijk voor meer informatie op onze website en bezoek en like onze Facebookpagina.

Schoonmaakbedrijf JH Heiligerlee
Schoonmaakbedrijf JH Heiligerlee
Schoonmaakbedrijf JH Heiligerlee

11x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

super tevreden

jose de vries, wymeer
snel schoon goed en betrouwbaar


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Bosker Meubelen Siddeburen
Komex Musselkanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Secusoft Security Software Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

je kunt verder kijken dan je neus lang is

Zelf toevoegen »