Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg SamenOmTafel, Mediation&Advies op Twitter Like SamenOmTafel, Mediation&Advies op Facebook Like SamenOmTafel, Mediation&Advies op Linkedin

SamenOmTafel, Mediation&Advies

Paviljoenweg 6
9698XX Wedde
Gemeente Westerwolde
Telefoon: 0597-561265
Mobiel: 06-20192822
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: samenomtafel.nl

Is er een einde gekomen aan je relatie met je partner of je werkgever? Besef goed, dat deze situatie niet alleen voor jou moeilijk is, maar voor iedereen die er bij betrokken is? Wil je voorkomen dat dit afscheid alleen maar verliezers oplevert?
Als onafhankelijk MfN geregistreerd mediator geloof ik dat ieder afscheid nieuwe kansen biedt. Voor iedereen die erbij betrokken is.
Letterlijk ‘Samen om Tafel’ leidt tot een waardig en waardevol afscheid. Kijk op www.SamenOmTafel.nl
Ik ben Lida Zoelman en gevestigd in Wedde. Werkzaam door heel Groningen en Zuid-Oost Drenthe. Via DAS rechtsbijstandverzekering is het mogelijk de kosten voor mediation via mij vergoed te krijgen. Daarnaast ben ik werkzaam als rechtbankmediator, verwijzingen via het Juridisch Loket. Ook kan ik wanneer het inkomen niet toereikend is een toevoeging bij de RvR aanvraagen.

Ik heb me gespecialiseerd in familymediation, en ben daarnaast KIES-coach (Kinderen In Echtscheiding Situaties) en als Kindbehartiger, waarbij ik onafhankelijk letterlijk zaken omtrent het kind behartig in mediationzaken die niet soepel verlopen. Dit maakt dat ik deze groep kinderen goed kan begeleiden in de voor hun moeilijke situatie. KIES maakt kinderen en hun ouders sterk in de situatie waarin ze zitten! Hiervoor maak ik gebruik van diverse coach-technieken, ondermeer NLP, Enneagram, EFT en EMDR. Kijk voor meer informatie ook op www.FeelAmazing.nl

SamenOmTafel, Mediation&Advies Wedde
SamenOmTafel, Mediation&Advies Wedde
SamenOmTafel, Mediation&Advies Wedde

4x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Mediation

Agnes, Bellingwolde
Empathisch vermogen met veel geduld


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Bosker Meubelen Siddeburen
Secusoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er is rust en ruimte....

Zelf toevoegen »