Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Restaurant Smederij 1872 op Twitter Like Restaurant Smederij 1872 op Facebook Like Restaurant Smederij 1872 op Linkedin Like Restaurant Smederij 1872 op Google+

Restaurant Smederij 1872

Hoofdstraat 59
9686 VG Beerta
Gemeente Oldambt
Telefoon: 0597-851236
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.smederij1872.nl

Wie zijn wij?
In 2008 zijn Mark en Willemien en hun twee kinderen, de trotse eigenaar geworden van “Smederij 1872” in Beerta, gesitueerd op een van de mooiste plekken in Oldambt, aan de oevers van het Oldambtmeer. Zelfs In het gebied dat bol staat van de vaderlandse geschiedenis, is de oude smederij in Beerta een van de opmerkelijkste historische gebouwen. Omstreeks 1872 gebouwd, tot heden in min of meer oorspronkelijke architectonische staat bewaard gebleven. Onder de leiding van Mark en Willemien is de Smederij 1872, inmiddels uiteraard een Rijksmonument, omgetoverd tot een sfeervol restaurant, met aan de achterkant een aanlegsteiger zodat de gasten hun boot kunnen aanmeren alvorens te gaan genieten van een verrukkelijk diner of smaakvolle lunch.

Wat doen wij voor u?
Wij leggen onze gasten op allerlei mogelijke manieren in de watten en maken van uw bezoek aan de Smederij 1872 een onvergetelijke culinaire en nostalgische ervaring. Omringd door het eeuwenoude bouwwerk waant u zich in lang vervlogen tijden van weleer. De keuken biedt echter een hedendaagse kwaliteit en de chef-kok bereidt met overgave en talent uw vis-, vlees- of vegetarisch gerecht uit verse ingrediënten. Geniet van een stukje vlees van Drents weiderund, een varkenshaas met Gronings mosterdsaus of een heerlijk snoekbaarsfilet met een dillesaus volgens een eigen, geheim recept.
Ontspan en geniet van het eten en een prachtig uitzicht op het Oldambtmeer. U kunt bij Smederij 1872 ook terecht voor uw kleine en grote feesten, een lopend buffet en een excellent verzorgde high tea.

Waarom Smederij 1872 in Beerta?
Niet op het laatste plaats wegens een unieke combinatie van sentiment van vroeger, sfeer van oude tijden die voorbijgaan, gecombineerd met het moderne comfort en keuken. Daarnaast voor alle overige gemakken die Smederij 1872 biedt:
- Een ruime parkeergelegenheid
- Een aanlegsteiger voor uw boot
- Een trampoline, schommel en glijbaan voor uw kinderen

En last but not least, de chef-kok van de Smederij 1872 probeert zoveel mogelijk te koken met plaatselijke (seizoen) producten, waarbij respect voor het dier en de natuur hoog in ons vaandel staat.

Bezoek voor meer informatie en nieuws onze website en like ook onze Facebookpagina.

Restaurant Smederij 1872 Beerta
Restaurant Smederij 1872 Beerta
Restaurant Smederij 1872 Beerta

7x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf uw ervaringen:
Uw naam:
Uw e-mail:
Woonplaats:
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nieboer Koeriers Oude Pekela
Dibbets Advies A & R Meeden
Splash Carwash Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Carparts Groningen Finsterwolde
Komex Musselkanaal
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Oosterlengte Winschoten

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Omdat ik hier zo heerlijk kan wandellen met mijn witte herders

Zelf toevoegen »