Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg B2B Tonerinktshop op Twitter Like B2B Tonerinktshop op Facebook Like B2B Tonerinktshop op Linkedin

B2B Tonerinktshop

Zwet 35C
9902 RM Appingedam
Gemeente Heel Oost-Groningen
Telefoon: 085-7920007
Mobiel: 06-23055737
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.b2btonerinktshop.nl

Waarom Tonerinktshop

Tonerinktshop is een organisatie die zich richt op het bedrijfsleven en 100_ klanttevredenheid wil behalen. Door onze snelheid, kwaliteit van producten, maximale service en persoonlijke contact zijn vele bedrijven overgestapt.

U kunt bij Tonerinktshop uw bestellingen doen via de webshop en IDEAL facturering , maar bij herhaaldelijk bestellen is het mogelijk om vaste klant te worden en op rekening te betalen.

Zakelijk bestellen via Mijntonerinktshop.nl

Met Mijntonerinktshop.nl kunt u gemakkelijk en snel toners en overige kantoorartikelen bestellen, die specifiek voor uw bedrijf geselecteerd zijn. Dit aanbod stellen wij samen met u op zodat u hierdoor gemakkelijk en snel kunt bestellen.

Na deze inventarisatie ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op http://mijntonerinktshop.nl en gemakkelijk bestellen. De bestelling word daarna automatisch gefactureerd.

Goed voor uw printer, het milieu én uw portemonnee
Toners kunnen wel tot vier keer toe opnieuw gebruikt worden, mits de snel slijtende onderdelen vervangen worden en de toner vakkundig opnieuw gevuld wordt. En u raadt het al, bij Tonerinktshop.nl weten we precies hoe dat moet! Dus wees goed voor uw printer, uw portemonnee en de wereld om u heen.

Kies de toners van Tonerinktshop.nl. U bespaart niet alleen veel onnodige kosten, u spaart ook het milieu en bovendien gaat een gedeelte van de opbrengsten naar het goede doel.

B2B Tonerinktshop Appingedam
B2B Tonerinktshop Appingedam
B2B Tonerinktshop Appingedam

16x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zeer tevreden

Fredrik Aukes, Winschoten
Omdat wij veel printkosten maken zijn wij op zoek gegaan naar een goedkoper alternatief voor onze toners. Nadat wij ook bij verschillende partijen hebben geïnformeerd kregen wij bij Tonerinktshop.nl een passende offerte die bij ons bedrijf een besparing van 65% heeft gerealiseerd.

Wij waren zeer tevreden over de goede kennis en snelle levering. De kwaliteit van de toners zijn hetzelfde als die wij hadden en men helpt ook nog mee aan een beter milieu.


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nauticfan Beerta
Dibbets Advies A & R Meeden
De Leo Media Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier zeggen de mensen elkaar nog gedag op straat

Zelf toevoegen »