Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

ADRILLEN

Gratis toegang

Wanneer?  

7 november 2022

Waar?  

Winschoten centrum
Winschoten, Oldambt

Aanvang  

09:00 u

Einde  

21:00 u

Ga naar de website: www.gemeente-oldambt.nl

Hé doe! Komst ook op Adrillen?
De Allerheiligenmarkt in Winschoten, al decennia geleden verbasterd tot kortweg Adrillen, is al meer dan twee eeuwen de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Op de eerste twee maandagen van november staat de Winschoter binnenstad normaal gesproken geheel in het teken van Adrillen.

Ook dit jaar staat er een Allerheiligenmarkt op het programma, zij het in afgeslankte vorm. De gemeente Oldambt houdt rekening met een aantal verschillende scenario's, aangezien de markt alleen georganiseerd kan worden onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Het plan is om de markt te organiseren op 1 dag, dat betekent - dit jaar - geen Lutje Adrill'n. Ook zijn de hobbymarkt en het straattheater uit de plannen geschrapt. Wel is er de intentie op de horeca en een kermis aan Adrillen toe te voegen!

Tal van bezoekers voor Adrillenmarkt
Jaarlijks lokt Adrillen ruim dertigduizend bezoekers naar het kloppend hart van Oost-Groningen. Want, wie niet op de Adrillen is geweest, die heeft iets gemist. Voor het gemeentehuis van Oldambt vindt traditiegetrouw de officiële opening plaats. De burgemeester opent de jaarmarkt met een daverend kanonschot.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Ook al woon je in Gelderland,je wil iedere dag weten wat er in oost Groningen gebeurd

Zelf toevoegen »