Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Speeltuin Sint Vitusholt op Facebook

Speeltuin Sint Vitusholt

Category:  

For the children

Address:

Kastanjelaan 36

Location:

Winschoten, Oldambt

Ga naar de website: www.speeltuinsintvitusholt.nl

In de bomenbuurt van Winschoten ligt een prachtige speeltuin, ook wel de 'regenboogspeeltuin' genoemd. Die naam dankt de speeltuin aan de vele vrolijke kleuren van alle speeltoestellen, waar kinderen van jong tot oud zich uren kunnen vermaken.

Land van Pegeltje
De grote mascotte, egel Pegeltje, speelt als hij in de speeltuin is ook graag even mee. Er is muziek, wat de kinderen zelf aan kunnen zetten door aan een slinger te draaien, en er zijn tal van klim- en klautertoestellen, voor hele grote kinderen én voor hele kleine. De kleinere speeltoestellen bevinden zich naast het terras bij de ingang, zodat je als ouder perfect zicht hebt op je kind(eren), terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee.

Er is een zandbak, een limonadefabriek, er zijn tal van glijbanen en er is een heus konijnenhol, kinderen kunnen hier door de gangen van de heuvel kruipen en komen er weer uit via de glijbaan. Er is een grote voetbalkooi aanwezig, en de uitbreiding van de speeltuin met een natuurspeeltuin voor kinderen vanaf 7 jaar krijgt steeds meer vorm.

Gezelligheid en gastvrijheid
De kinderen kunnen wat lekkers kopen bij het clubhuis, en op vaste avonden worden bij de speeltuin Sint Vitusholt bingoavonden en andere leuke bijeenkomsten georganiseerd, zoals het Sinterklaasfeest en Halloween night. Dit is veelal voor leden van de speeltuin.

De regenboogspeeltuin in Winschoten is gelegen naast het spoor, ervan gescheiden door een stevig hek. De speeltuin is bij uitstek geschikte plaats om kinderfeestjes te vieren, je mag dan met al je vriendjes en vriendinnetjes spelen, patatjes eten en een zakje snoep uitzoeken in één van de pipowagens: blauw of roze.

Niet-leden betalen 1 euro entree per persoon, je bent lid voor € 15,- per jaar. Daarvoor mogen alle leden van het gezin het hele jaar naar binnen.

De speeltuin is bij goed weer geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur, check voor de actuele openingstijden eventjes de website of de Facebookpagina voorafgaand aan je bezoek.

Speeltuin Sint Vitusholt Winschoten
Speeltuin Sint Vitusholt Winschoten
Speeltuin Sint Vitusholt Winschoten

Choose a category

--- advertentie ---

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

we hebben prachtige tuinen en leven met plezier samen,

Zelf toevoegen »