Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Natuurgebied Borgerswold

Category:  

Nature

Address:

Veendammerweg

Location:

Veendam, Veendam

Google Maps

Ga naar de website: www.parkborgerswold.nl

Midden in Veendam vindt je een prachtig natuurgebied met volop recreatiemogelijkheden. Het gebied heeft een oppervlakte van 450 hectare waarvan 100 hectare uit water bestaat. In het park kun je van alles doen: skaten, fietsen, midgetgolfen maar ook waterskiën, paardrijden en wandelen.

Dag vol vermaak in Borgerswold
Voor de kinderen is er een heerlijk klimbos en voor een natje en een droogje kan je terecht in één van de horecagelegenheden. Er lopen tal van fiets-, wandel- en ruiterpaden door het uitgestrekte natuurgebied Borgerswold. Tevens kun je hier zwemmen, bij de recreatieplas Borgerswold.

Golfliefhebbers halen hier hun hart op, want aan de rand van Borgerswold ligt een 18 holes golfbaan. Ook vind je hier tal van sportfaciliteiten en een zweefvliegveld.

Grote kinderboerderij
Voor de (kleinere) kinderen is een bezoek aan de grote kinderboerderij Veendam een bezoek waard! Hier loop je midden tussen de kippen, konijn, ezels, geiten, schapen en andere dieren, waarvan je een aantal lekker kunt aaien en van heel dichtbij bekijken. Er is een mooie speeltuin en heb je trek gekregen? Dan zijn de horecagelegenheden nooit ver weg.

Op vakantie naar Borgerswold
Kom je van verder en wil je langer blijven dan één dag? Overnachten met de camper in Veendam is mogelijk op camping De Borgerswoldhoeve, die is gelegen aan het water.

Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam
Natuurgebied Borgerswold Veendam

Choose a category

--- advertentie ---

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er wonen zoveel 'goeiige' mensen

Zelf toevoegen »