Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Heeresmeer

Category:  

Bathing water

Address:

Heeresmeer 1

Location:

Nieuwe Pekela, Pekela

Google Maps

Natuur- en recreatiegebied het Heeresmeer in Nieuwe Pekela is een mooie plek om te zwemmen en te wandelen. Hier wordt traditiegetrouw ook de nieuwsjaarsduik genomen op 1 januari. Er zijn verschillende strandjes met speelvelden en wandelpaden, en honden zijn er welkom. Het strand is recentelijk schoongemaakt en het zand vervangen door schoon zand.

Pekelders en mensen uit omliggende plaatsen zoals Kruiselwerk, Ommelanderwijk, Alteveer, en Boven Pekela weten deze prachtige plek nabij het Burgemeester Boekhoven Sportpark al langere tijd te vinden als het gaat om verkoeling in de warmste zomermaanden. Het water is hier heerlijk koel en schoon waardoor het Heeresmeer in Nieuwe Pekela de perfecte plek is om op warme dag en wat afkoeling te zoeken in het water.

Consumpties bij de kiosk
Op warme dagen is de kiosk geopend waar je lekkere snacks en verkoelende versnaperingen kunt kopen. Lekker op het strand met een ijsje in je hand, je beleeft het bij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela!

Heeresmeer Nieuwe Pekela
Heeresmeer Nieuwe Pekela
Heeresmeer Nieuwe Pekela
Heeresmeer Nieuwe Pekela
Heeresmeer Nieuwe Pekela
Heeresmeer Nieuwe Pekela

Choose a category

--- advertentie ---

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Oost Groningen is een ondergewaardeerd stukje Nederland. Van de koolzaadvelden in het Oldambt via Smeerlingen naar Ter Apel zijn kenmerkende gebieden die veel rust en schoonheid bieden.

Zelf toevoegen »