Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Volg Tellerlikker Festival op Twitter Like Tellerlikker Festival op Facebook

Tellerlikker Festival

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

30 September 2023

Waar?  

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
Winschoten, Oldambt

Start  

13:00 u

End  

22:00 u

Ga naar de website: www.indeklinker.nl

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 wordt in en rondom Cultuurhuis De Klinker opnieuw het Tellerlikker Festival georganiseerd. De basis van het evenement is een proeverij waarin het publiek kennis maakt met dat wat het Oldambt te bieden heeft op culinair en cultureel gebied. Podia waarop lokale bands, toneel, dansacts en Kunstencentrum De Klinker zich presenteren, zijn onderdeel van deze culturele uitmarkt.

Naast muziek, dans en theater kunnen mensen genieten van ambachtelijk eten dat ter plekke vers wordt bereid tijdens de culinaire markt. Lokale spraakmakers uit Oldambt en omstreken en foodtrucks vanuit het hele land zijn hierbij aanwezig.

Kortom: een festival waarbij men proeft van het culturele aanbod en geniet van muziek, theater en cultuur voor jong en oud, waar al je zintuigen geprikkeld worden, bekend bij tal van inwoners van Noord-Nederland en Duitsland.

Tijden en info
Zaterdag 17 september 13.00 - 20.00 uur
Zondag 18 september 13.00 - 18.00 uur
De toegang is gratis!

Thema 2022
Het culturele festival podiumkunsten legt in 2022 de focus op het bereiken van alle doelgroepen en disciplines. Het festival is daarom losgekoppeld van de seizoenspresentatie van theater De Klinker en markeert de start van het culturele seizoen. Er is aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en ouderen. In de disciplines muziek, dans, theater, musical, circus en meer. Uit alle geledingen van de samenleving in Oldambt en daarbuiten.

Hier vind je het volledige programma!

--- advertentie ---


Komende evenementen

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Kiëta Koi Veendam

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Er zoveel creativiteit is

Zelf toevoegen »