Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Secusoft B.V. uit Beerta in bezit van ISO 27001-veiligheidscertificaat

Secusoft B.V. uit Beerta in bezit van ISO 27001-veiligheidscertificaat

Beveiligingssoftware-ontwikkelaar Secusoft is het nieuwe jaar goed gestart met het behalen van het ISO 27001-certificaat. Dit is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat in Nederland, waarmee het bedrijf aantoonbaar voldoet aan alle beveiligingsnormen voor data- en informatiebeveiliging, zoals die zijn vastgesteld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. "Een belangrijke stap voor ons bedrijf, dat ook internationaal flink aan het groeien is", aldus eigenaar Leo Hoogma.

Veilig online werken
Zeker in deze tijd waarin er meer online wordt gewerkt, is het organiseren en veilig opslaan van digitale informatiestromen belangrijk. Niet iedereen staat er regelmatig bij stil, maar de grote hoeveelheid bedrijfsgegevens die over het internet worden verstuurd is aanzienlijk. Het is belangrijk om er als bedrijf zeker van te zijn dat je goede software hebt waarbij gegevens zijn beveiligd tegen datalekken en hackers.

Jouw (bedrijfs)gegevens in veilige handen bij Secusoft B.V.
Steeds meer beveiligingsbedrijven weten de software van Secusoft te vinden én te waarderen. Na een gratis proefperiode waarin het zeer complete systeem uitgebreide ontdekt kan worden, stappen beveiligingsbedrijven graag over op dit complete online softwarepakket voor onder andere planning, rapportage, facturatie en personeelsgegevens. Met het ISO 27001-certificaat en tal van andere beveiligingsmaatregelen kunnen zij erop vertrouwen dat alle gegevens en bedrijfsdata bij Secusoft B.V. in veilige handen zijn.
Ook internationaal groeit de belangstelling voor Secusoft, dat recent meerdere internationale klanten heeft mogen aansluiten op het systeem, onder andere uit Suriname, Curaçao en België.

Dé software voor beveiligers
Secusoft B.V. ontstond in 2011 toen Leo Hoogma zijn kennis van online databases wist te combineren met zijn praktijkervaring in de beveiligingsbranche. "De meeste softwarepakketten zijn erg algemeen en niet specifiek voor de beveiligingsbranche, er wordt bijvoorbeeld geen rekening gehouden met feestdagen- of nachttoeslagen, of met de specifieke uitdagingen die bij het plannen van beveiligingswerk komen kijken. Ik zag dat ondernemers daar tegenaan liepen en daarom ontwierp ik Secusoft."

Uniek in Nederland
Zo kwam er vanuit het hoge noorden een uniek, efficiënt en tijdbesparend planning- en rapportagesysteem, waar bedrijven die werkzaam zijn in de particuliere beveiligingsbranche, hun dienstroosters kunnen opmaken, personeelsgegevens bijhouden, communiceren met werknemers en opdrachtgevers, HRM-rapporten opstellen, reiskosten laten berekenen, en nog veel meer. Omdat het bedrijf voortdurend in beweging is komen er ook steeds nieuwe functies bij. "Op dit moment werken we aan de integratie van GPS-trackers in het systeem, maar ook uitbreidingen van de planningsmodule en uitbreiding van de hele software in meerdere talen zijn onderweg." Op vragen van klanten wordt snel en flexibel gereageerd en als het binnen de macht van Secusoft ligt, wordt er aan verzoeken snel voldaan.

En nu beleeft Secusoft B.V. een bekroning middels het ISO 27001-certificaat. "Dit is een mooi begin van het nieuwe jaar", aldus Leo Hoogma, eigenaar van Secusoft B.V. "Een jaar waarin de beveiligingsbranche hoopt op een gezond jaar met evenementen, betaald voetbal, vliegreizen en gezellige horeca. Nationaal én internationaal!"

Ga naar de website: secusoft.nl

Persberichten

 • De Musea Heiligerlee gaan weer los!
  lees verder
 • PassiePasen Koor- en Samenzang avond
  lees verder
 • De Innovatiehub Oost-Groningen bouwt aan de toekomst
  lees verder
 • De Innovatiehub Oost-Groningen bouwt aan de toekomst
  lees verder
 • Kom naar de Open Dag van het Taalhuis
  lees verder
 • GEZOCHT: HULPMONTEURS LUCHTKANALEN
  lees verder
 • Familieparken Landgoed Tenaxx vanaf 2 april weer open
  lees verder
 • Zijn er nog jongeren die in de techniek willen werken?
  lees verder
 • Zijn er nog jongeren die in de techniek willen werken?
  lees verder
 • Dickens' Day Beerta gaat niet door!
  lees verder
 • Make a contribution

  On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

  Meer info »

  Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

  Meer info »

  Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

  Oost-Groningen

  Business Partners

  Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
  ESET Antivirus en internetbeveiliging
  Hoogma Webdesign Beerta
  Klooster Reizen Winschoten
  Johan Kroon Administratie Scheemda
  MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
  Komex Musselkanaal
  Secusoft Security Software Beerta
  Kiëta Koi Veendam
  24/7 Bestellen Beerta

  --- advertentie ---

  Oost-Groningen is een prachtige regio want....

  Ook al woon je in Gelderland,je wil iedere dag weten wat er in oost Groningen gebeurd

  Zelf toevoegen »