Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Categorie: Foundations/Nonprofit /
Volg Speeltuin Heiligerlee op Twitter Like Speeltuin Heiligerlee op Facebook

Speeltuin Heiligerlee

Vendelstraat 24
9677 PX Heiligerlee
Municipality Oldambt
Mobile: 0657598701
E-mail: Show email address

Ga naar de website: speeltuinheiligerlee.nl

De Speeltuin
Buiten spelen, het leukste dat er is!
In speeltuin Wip Wap Vendelhof zijn vele speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden groepen. Voor de aller jongsten is er o.a. een kinderglijbaan, schommel met mand en een gewone schommel, wipkip en een zandbak. Verder is o.m. panna voetbal maar achteraan ook een trapveldje met 2 voetbaldoelen, een aantal evenwichtsbalken, duikelrek, klimtoren metaal, dubbele schommel, glijbaan, klimbollen. Voor de oudere kinderen is er verder ook nog een kabelbaan. Sommige delen van het terrein zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Op dit moment zijn er plannen in ontwikkeling om in de nabije toekomst de speeltuin uit te breiden met nieuwe toestellen.
Tijdens de openingstijden van de speeltuin is er altijd een toezichthouder aanwezig. In het gebouw van de speeltuin zijn toiletten aanwezig. In het mindervaliden toilet is de mogelijkheid om baby’s te verschonen.

We verkopen voor een klein bedrag ijsjes, chips, snoep, limonade, koffie en thee. Consumpties kunnen worden genuttigd in ons gebouw en bij mooi weer op ons nieuw terras.

Regelmatig zijn kinderfeestjes maar ook schoolreisjes in onze speeltuin. Tevens houden we jaarlijks ca. 5_6 grootschalige activiteiten, waar kinderen centraal staan met luchtkussen en spelletjes maar waar ook voor volwassenen gezellig vertoeven is met muziek en meer.

Naast een speeltuin wordt ons gebouw ook door gebruikt als buurtcentrum. Vele verenigingen maken inmiddels gebruik van ons gebouw van september t_m april.

Speeltuin Heiligerlee Heiligerlee
Speeltuin Heiligerlee Heiligerlee
Speeltuin Heiligerlee Heiligerlee

1x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Virena Autogroep Winschoten
Komex Musselkanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Nauticfan Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Mooi centraal in Noord-Europa!

Zelf toevoegen »