Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Activiteitencentrum Winschoten op Linkedin

Activiteitencentrum Winschoten

Transportbaan 1a
9672 BJ Winschoten
Municipality Oldambt
Telephone: 0597-785490
Mobile: 06-30572441
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.acwinschoten.nl

Zoek jij:
een leuke dagbesteding?
meer structuur in je dag?
daar hulp bij?

...dan ben je welkom in ons activiteitencentrum!

Wij zijn er voor mensen met een beperking. We bieden verschillende activiteiten gericht op creativiteit, ontspanning en ontwikkeling. Wij werken in kleine groepen en je krijgt een trajectbegeleider.

Openheid, gezelligheid, ondersteuning, activering, veiligheid en plezier zijn onze sleutelwoorden.

Wat wij bieden
Ons aanbod is heel divers.
We hebben dagelijks verschillende activiteiten. Je kunt zelf kiezen aan welke activiteit je meedoet. Je werkt in je eigen tempo en je bepaalt zelf wanneer je even pauze neemt.

We werken met verschillende materialen en technieken. Je kunt bij ons tekenen en schilderen, werken met stof, zoals vilten, en werken met een naaimachine. Je kunt ook sieraden maken of andere producten van verschillende materialen. Er is een houtwerk-plaats waar je kleine meubels kunt opknappen of zelf bijvoorbeeld een tuinbankje kunt maken. En er is werk te doen in onze kringloop-winkel en computerwerkplaats.

Wij vinden gezelligheid en onderlinge sociale contacten heel belangrijk. Daarom drinken we samen koffie en lunchen we met elkaar. Maar we organiseren ook andere gezellige activiteiten zoals een wandeling, een spelletjesmiddag of een filmavond.

Trajectbegeleider
Als je besluit mee te doen met onze dagbesteding, dan krijg je een trajectbegeleider. Deze trajectbegeleider is je vaste aanspreekpunt. Samen bepalen jullie wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken. Voor de één is dat het krijgen van een vrijwilligersbaan, voor de ander het opdoen van nieuwe contacten.

Je kan ook werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Jullie kiezen samen welke activiteiten daar het beste bij passen.

Je doelen worden opgeschreven in een trajectplan. Zodat je hier op een
duidelijke en gestructureerde manier aan kunt werken. Tijdens persoonlijke gesprekken kijk je samen met je begeleider hoe dat verloopt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je ontwikkeling en het werken aan jouw toekomst voorop staan.

Kringloopwinkel
Naast het activiteitencentrum hebben wij een kringloopwinkel. Deze winkel wordt gerund door onze zorgklanten en begeleiders. In de winkel is van alles te doen. Zoals het beheren van de kassa, sorteren en prijzen van binnengekomen spullen, inrichten van de winkel, verwerken van afval en het bezorgen van de verkochte spullen.

Lijkt dit je een mooie uitdaging? Dan ben je van harte welkom om in onze winkel te werken.

Vervoer
Misschien is ons activiteitencentrum aan de Transportbaan voor jou lastig te bereiken. Dan maken we samen een plan om je te leren zelfstandig te reizen. We begeleiden je dan een paar keer in het openbaar vervoer. En als het echt nodig is, halen we je op en brengen we je ook weer thuis.

Wil je meer informatie?
Kom dan langs in ons activiteitencentrum. Je bent welkom aan de Transportbaan 1a in Winschoten. Maak je liever eerst een afspraak? Dan kun je ons bellen of mailen. We kunnen ook bij jou langskomen.

Activiteitencentrum Winschoten Winschoten
Activiteitencentrum Winschoten Winschoten
Activiteitencentrum Winschoten Winschoten

4x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nauticfan Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Komex Musselkanaal
Kiëta Koi Veendam
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier wordt nog ECHT geleeft!

Zelf toevoegen »