Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like 2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs op Facebook

2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs

Free entrance

Wanneer?  

31 March 2023

Waar?  

Wijkcentrum de Kern
Rembrandtlaan 72a
Hoogezand, Midden-Groningen

Start  

19:00 u

End  

21:00 u

Alles wordt duurder, maar hier is de kleding nog steeds voordelig! Bij de 2e hands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs Hoogezand wordt op twee vrijdagavonden in het voorjaar de leukste kinderkleding en speelgoed verkocht en gekocht. Je kunt je opgeven als standhouder of gezellig komen snuffelen tussen de gebruikte, mooie kinderspullen.

Gratis toegang
Beide dagen zijn er nieuwe standhouders en dus een nieuw aanbod van artikelen. De toegang is gratis en er kan tevens kinderkleding worden gedoneerd aan het goede doel.

De beurs wordt sinds 2003 gehouden in Wijkcentrum de Kern te Hoogezand en wordt door de standhouders betiteld als de gezelligste beurs van de provincie Groningen!

Na een lastige tijd met veel beperkingen door de wereldwijde covidpandemie hopen we met heel ons hart dat de kinderkleding- en speelgoedbeurs in 2022 weer door kan gaan. De beurs wordt tweemaal per jaar georganiseerd, op 2 avonden in het najaar en 2 avonden in het voorjaar.

Houd deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. De momenten waarop de beurs is gepland in het voorjaar van 2023 zijn:

  • Vrijdag 31 maart van 19.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 14 april van 19.00 tot 21.00 uur


Parkeren
Voor het wijkcentrum is een ruime gratis parkeerplaats.

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
Kiëta Koi Veendam
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je hebt in heel Nederland meer groen en ruimte per inwoner dan waar dan ook. Een typisch Nederlands fenomeen is dat het altijd vol en druk is . Het is immers het meest dichtbevolkte land van de wereld.. Westerwolde is wat dat betreft heel ontypisch Nederl

Zelf toevoegen »