Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Twitter Like Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Facebook

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

Van 14 tot 23 juni 2024

Waar?  

Regio Westerwolde en Kanaalstreek
Onstwedde, Stadskanaal

Aanvang  

10:00 u

Einde  

17:00 u

Ga naar de website: www.westerwolderijgt.nl

In 2023 weer een échte Westerwolde rijgt!
Van 16 t/m 25 juni organiseren we weer een spetterend tuin- en kunstevenement in de regio: Westerwolde rijgt! Dit unieke tiendaags tuin- en kunstevenement, dat jaarlijks in de 2e helft van juni wordt gehouden, vindt plaats in de mooie regio Westerwolde, Oost-Groningen.

Open tuinen en Afrikaantjes ofwel Tudeltoantjes
Meer dan 20 prachtige tuinen en bijzondere locaties (BL) openen hun tuinhek, poort of deur om bezoekers gastvrij te ontvangen. De tuinen zijn op zich al bijzonder door tuinontwerp en plantencollectie, of ze vormen het verzorgde groene decor voor een kunstexpositie.

Het thema van dit jaar is 'Tudeltoantje', deze plantjes zijn ook wel bekend als Tagetes of Afrikaantjes. Alle deelnemende (tuin)eigenaren nodigen één of meerdere kunstenaars uit om te komen exposeren in tuin, tuinhuis of serre. Iedere tuin is daardoor een verrassing en er ligt ook nog voor iedere bezoeker een verrassing klaar.

Rijg de tuinen aan elkaar!
In iedere tuin ligt tijdens WWR een jaarkraal klaar, klein cadeautje van de tuineigenaren. Rijg ze tot een bijzonder souvenir!

Natuurlijk wordt alles nog gezelliger door optredens van artiesten op verrassende plekken, van pop tot klassiek, van solo tot koor.
Kers op de taart: woensdag 25 juni de Westerwolde rijgt FAIR in Smeerling, Onstwedde. Download hier de flyer. Entree €2,50.

Locaties
In iedere tuin ligt een programmaboekje klaar met alle adressen, een handig kaartje en de activiteitenagenda. De beste gids! Toegang tot tuinen en locaties is gratis.

Kijk voor meer informatie op onze website.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

we hebben prachtige tuinen en leven met plezier samen,

Zelf toevoegen »