Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Run Winschoten op Twitter Like Run Winschoten op Facebook

Run Winschoten

Gratis toegang

Wanneer?  

13 september 2024

Waar?  

Straten van Winschoten
Meester D.U. Stikkerlaan
Winschoten, Oldambt

Aanvang  

09:00 u

Einde  

22:00 u

Ga naar de website: runwinschoten.nl

De Run in Winschoten is Nederlands oudste ultraloop en wordt in 2024 voor de 48ste keer gehouden. Traditiegetrouw op de tweede zaterdag in september, dit jaar op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september. Vanaf 9.00 uur tot in de late avonduren vullen hardlopers het wegdek in de straten van Winschoten.

Naast de ultraloop van 100 kilometer is er ook de 10x10 estafette, de Lutje Run voor de jeugd van maximaal 2 km en wandeltochten van 10, 20 en 30 kilometer.

Programma Run 2024
Het programma van de RUN 2024 wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Wat was de looproute van de RUN Winschoten in 2023?

Wil jij weten waar de RUN Winschoten allemaal langskomt? Zet je stoel gezellig buiten en vergeet ook niet te denken aan de lopers. Wellicht kan je samen met de buurt een tafel neerzetten met daarop kartonnen wegwerpbekers drinken of natte sponzen voor de lopers van de RUN. Vergeet ook vooral niet om de straat mooi te versieren met vlaggen en aanmoediging.

Route RUN 2022 Winschoten-Heiligerlee

Dit is de route van de RUN 2023:
Start: Stikkerlaan Sporthal, Rosarium, Bovenburen, Jachtlaan, Elandhof, Vosseweg, Winschoterdiep, Kloostergaard, Kloosterlaan, Hoethslaan, Kloosterlaan, (Heiligerlee), Oude Hornweg, Kamperfoeliestraat, Kloostertuin, Kloostergang/Kloosterwei, Kloostergang, fietspad, Bovenburen, Oudewerfslaan, Nassaustraat, Mauritsstraat, Engelstilstraat, Gasthuislaan, Steringa Kuiperweg, Garstestraat, Moddermanstraat, Burg. Wichersstraat, Boschsingel, Noorderstraat, Westerstraat, Olieslagerstraat, Noorderplein, Engelstilstraat, Oldambtplein, Stikkerlaan, Finish: Stikkerlaan Sporthal.

Inschrijving geopend
Ren je mee? de inschrijving voor de Run 2023 is geopend! Meer informatie over inschrijven vind je op de website www.runwinschoten.nl.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
24/7 Bestellen Beerta
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

WESTERWOLDE OASE VAN RUST! GENIET VAN RUST, RUIMTE EN NATUURSCHOON. geschreven door Heerke Beukema. Dit kan in het zuiden van de Provincie Groningen. Daar ligt de gemeente Westerwolde. Westerwolde heeft veel te bieden als het gaat om rust, ontspanning en

Zelf toevoegen »