Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Pura Vida

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

31 augustus 2019

Waar?  

Blauwestad
Havenkwartier
Blauwestad, Oldambt

Aanvang  

20:00 u

Einde  

22:00 u

Ga naar de website: www.blauwestad.nl

NNO SPEELT PRINCE
Dit jaar staat Prince centraal bij Pura Vida Blauwestad! Het Noord Nederlands Orkest (NNO) brengt samen met solisten Jennie Lena en Boris onder leiding van dirigent Dirk Brossé “A symphonic tribute to Prince”. Dampende funkrock wordt afgewisseld met meer lyrische en ingetogen songs. Zo klinken het swingende Take me with you, het bloedmooie Scandalous en natuurlijk Purple Rain op zaterdagavond 31 augustus aan de oevers van het Oldambtmeer.

Prince past goed bij Blauwestad. De poplegende was als componist een grote muziekvernieuwer en had als artiest het talent om meerdere instrumenten virtuoos te bespelen. Dat sluit mooi aan bij alle ontwikkelingen in en de veelzijdigheid van Blauwestad.

De solisten Jennie Lena en Boris weten het repertoire van Prince op indrukwekkende wijze ten gehore te brengen. Jennie Lena (finalist ‘The Voice Of Holland’ 2015) wordt gezien als één van de beste vocalisten van haar generatie in Nederland. Boris brak door als zanger, nadat hij in 2004 ‘Idols’ had gewonnen. Samen brengen ze als bekende funk-, soul- en r&b-artiesten tijdens Pura Vida een prachtig eerbetoon aan Prince.

Het openluchtconcert Pura Vida Blauwestad is een begrip in de wijde omgeving van Oost-Groningen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Ook dit jaar kunnen concertbezoekers vanaf een bootje aan de oevers van het Oldambtmeer of op het veld bij ondergaande zon genieten van de schoonheid van Oost-Groningen. Het concert begint om 20:00 uur in het Havenkwartier van Blauwestad.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad om de leefbaarheid en bedrijvigheid te promoten en concertbezoekers te laten genieten van de cultuur en natuur in Blauwestad. Pura Vida wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er wonen zoveel 'goeiige' mensen

Zelf toevoegen »