Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Pura Vida

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

31 August 2019

Waar?  

Blauwestad
Havenkwartier
Blauwestad, Oldambt

Start  

20:00 u

End  

22:00 u

Ga naar de website: www.blauwestad.nl

NNO SPEELT PRINCE
Dit jaar staat Prince centraal bij Pura Vida Blauwestad! Het Noord Nederlands Orkest (NNO) brengt samen met solisten Jennie Lena en Boris onder leiding van dirigent Dirk Brossé “A symphonic tribute to Prince”. Dampende funkrock wordt afgewisseld met meer lyrische en ingetogen songs. Zo klinken het swingende Take me with you, het bloedmooie Scandalous en natuurlijk Purple Rain op zaterdagavond 31 augustus aan de oevers van het Oldambtmeer.

Prince past goed bij Blauwestad. De poplegende was als componist een grote muziekvernieuwer en had als artiest het talent om meerdere instrumenten virtuoos te bespelen. Dat sluit mooi aan bij alle ontwikkelingen in en de veelzijdigheid van Blauwestad.

De solisten Jennie Lena en Boris weten het repertoire van Prince op indrukwekkende wijze ten gehore te brengen. Jennie Lena (finalist ‘The Voice Of Holland’ 2015) wordt gezien als één van de beste vocalisten van haar generatie in Nederland. Boris brak door als zanger, nadat hij in 2004 ‘Idols’ had gewonnen. Samen brengen ze als bekende funk-, soul- en r&b-artiesten tijdens Pura Vida een prachtig eerbetoon aan Prince.

Het openluchtconcert Pura Vida Blauwestad is een begrip in de wijde omgeving van Oost-Groningen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Ook dit jaar kunnen concertbezoekers vanaf een bootje aan de oevers van het Oldambtmeer of op het veld bij ondergaande zon genieten van de schoonheid van Oost-Groningen. Het concert begint om 20:00 uur in het Havenkwartier van Blauwestad.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad om de leefbaarheid en bedrijvigheid te promoten en concertbezoekers te laten genieten van de cultuur en natuur in Blauwestad. Pura Vida wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Dibbets Advies A & R Meeden
Nauticfan Beerta
De Leo Media Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Kiëta Koi Veendam
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Mooi centraal in Noord-Europa!

Zelf toevoegen »