Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Opnieuw dikke overwinning Bellingwolde

Na een 1-4 overwinning uit bij HSC, won Bellingwolde opnieuw met dikke cijfers. Uit bij Zuidlaarderveen werd met maar liefst 1-6 gewonnen. Bij rust was het al 0-5 voor Bellingwolde, Bellingwolde speelde Zuidlaarderveen helemaal weg, het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Voor rust scoorden Michel Ijzer 3x keer en scoorde Martin Ras 2x. In de 2e helft scoorde alleen Martijn Bouma!

De jonge ploeg van Harold Molanus blijft het goed doen en stijgt door deze overwinning na plek 2 in de vierde Klasse C, 3 pnt. minder dan koploper FVV