Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Dickens' Day 2022 gecanceld op Facebook

Dickens' Day 2022 gecanceld

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

18 December 2022

Waar?  

Bij de kerk
Veenweg / Hoofdstraat
Beerta, Oldambt

Start  

11:00 u

End  

17:00 u

Ga naar de website: www.dickensday.nl

Update: bedankt voor al jullie lieve reacties, dat doet ons goed!

Helaas, het doek valt voor Dickens Day...
Herhaaldelijke oproepen en pogingen om het organisatieteam te versterken, hebben er niet toe geleid dat er meer hulp kwam om Dickens te organiseren. Het evenement is te groot geworden voor het huidige team. Met veel liefde en enthousiasme hebben we 10 jaar Dickens Day georganiseerd. Wat hebben we hard gewerkt, wat hebben we een plezier gehad! Samen met jullie, als vrijwilliger, als bewoner, als bezoeker, als sponsor, als marktkoopman, als een van de velen die Dickens Day Beerta een warm hart toedraagt. Dank, dank, dank.
Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens. Op de laatste zondag voor de kerstdagen, op 18 december 2022 staat het dorp weer volledig in het teken staan van 'Dickens' Day', en zal de elfde Dickens' Day na twee jaar coronastilte gelukkig weer doorgaan!

Gezellige traditie en een prachtige ervaring!
De gezellige kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een voor Oost-Groningen uniek en sfeervol kerstevenement met rond de 100 standhouders. Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, er is van alles te koop. Uiteraard aangevuld met oude ambachten en een hobbymarkt rondom het woonzorgcentrum De Tjamme.

Go fund me donatiewerving
Wil jij helpen de vrijwilligers wederom een fanatische en memorabele Dickens' Day te laten neerzetten? Je kunt de organisatie financieel steunen via Go fund me en bijdragen aan muziek en entertainment.

Wil je liever zelf vrijwilliger worden en meehelpen? Meld je dan aan voor de evenementencommissie of voor de decorgroep via onze website.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Kiëta Koi Veendam
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier is je omgeving zoals het moet zijn: rust, ruimte en weinig mensen

Zelf toevoegen »