Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Boeskoolmarkt op Facebook

Boeskoolmarkt

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

30 September 2023

Waar?  

Centrum Ter Apel
Poortweg 2
Ter Apel, Westerwolde

Start  

09:00 u

End  

17:00 u

Boeskoolmarkt Ter Apel is een jaarmarkt voor marktkooplieden welke elke laatste zaterdag van September wordt gehouden in het centrum van Ter Apel. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 30 september.

De boeskolen zijn er weer!
De basis van de Boeskoolmarkt wordt gevormd door omstreeks 150 marktkooplieden uit de erkende ambulante handel die hun aanbiedingen doen met vaak een behoorlijk voordeel voor de klant! Er zal weer een gevarieerd aanbod zijn van gebruiksgoederen en etenswaren, voor burgers en buitenlui van jong tot oud.

De start van de markt is om 9 uur. De officiële opening wordt om tien uur gedaan meg het traditioneel afsteken van het kanon op het Molenplein onder assistentie van de Bourtanger Schutters. Langs de Hoofdstraat zullen vanaf omstreeks zes uur in de ochtend de eerste kooplieden arriveren en beginnen met het inrichten van hun kramen of verkoopwagens, evenals langs Heemker Akkerstraat en Nederveen Cappelstraat.

Demonstraties en autoshow
Aansluitend aan de opstelling van de marktkooplieden worden plaatselijke ondernemers in de gelegenheid gesteld producten te demonstreren of uitleg te geven over de diensten die ze aanbieden. Diverse verenigingen zijn aanwezig met uitleg over hun activiteiten. Zij zullen te zien zijn langs de Heemker Akkerstraat en rondom de Rabobank richting Molenplein. Op het plein De Kruier bij de bibliotheek zullen gebruikte automobielen en campers te koop worden aangeboden.

Kindermarkt en kermis
Al sinds jaar en dag maakt de jeugd van Ter Apel en omstreken graag gebruik van de gelegenheid een zakcentje te verdienen door het verkopen van overtollig speelgoed of andere spulletjes op het Molenplein en langs de bieb. De marktmeesters zullen erop toezien dat het onderdeel kindermarkt de naam eer wordt aangedaan. Er worden geen volwassenen met rommelmarktspullen toegelaten en de beschikbare ruimte per deelnemend jeugdige is beperkt tot 1 vierkante meter. Kinderen kunnen zich voor deelname tot en met morgen opgeven bij de servicebalie van Jumbo Stuulen.

De kermis begint te draaien op de donderdagmiddag op het marktplein en is er tot en met zondag 25 september.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Ook al woon je in Gelderland,je wil iedere dag weten wat er in oost Groningen gebeurd

Zelf toevoegen »