Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Volg Feest 4-daagse Kloosterpop op Twitter Like Feest 4-daagse Kloosterpop op Facebook

Feest 4-daagse Kloosterpop

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

Van 27 tot 30 June 2024

Waar?  

Eextahaven III
Lutkelant
Heiligerlee, Oldambt

Start  

10:00 u

End  

19:00 u

Ga naar de website: kloosterpop.nl

Het bekende Feest4Daagse Heiligerlee evenement krijgt een nieuwe wending! Hoewel het festival nog steeds vier dagen duurt, ligt de focus op een fantastisch muziekfeest! Met de nieuwe naam Kloosterpop willen wij nieuw leven blazen in het evenement.

Noteer 27, 28, 29 en 30 juni 2024 alvast in je agenda, want het belooft een spektakel te worden. Uiteraard duurt het festival nog wel 4 dagen met de bekende activiteiten, zoals de BINGO!

Line-up muziekfeest Kloosterpop
Op 29 juni ben je van harte welkom op ons spectaculaire feest. Bereid je voor op een avond vol entertainment en energie! De tent gaat om 20.30 uur open en om 21.00 uur begint DJ Quintin met het opwarmen van de avond. Vervolgens zal de band Millstreet on Stage het grootste deel van de avond muzikaal verzorgen. Deze band staat bekend om hun ongekende energie en enthousiasme. Ze zullen de tent op zijn kop zetten!

Maar er is meer! TikTok Tammo zal ook een spetterend optreden geven en Samantha Steenwijk komt langs om de avond nog specialer te maken. Met zoveel fantastische artiesten belooft het een avond te worden om nooit te vergeten. Mis dit geweldige feest niet en kom op 29 juni naar ons toe.
Maak je klaar voor "Entertainment to the Max!" en laat je meevoeren door de energie en het plezier. Het belooft een avond vol muziek, dans en geweldige optredens te worden. Zorg dat je erbij bent en geniet van een prachtige avond vol entertainment!

Ticketverkoop
Voorverkoop: €15,-
Bij de deur: €17,50

Mis dit feest niet!
Het belooft weer zeer spectaculair te worden!

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma voor de Feest 4-daagse op de website van de organisatoren Dekloosterboertjes.nl.

Volg ons op social media:
Facebook | X | Instagram.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

op de wegen kun je nog gewoon doorrijden. File, wat is dat?

Zelf toevoegen »