Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

ADRILLEN

Free entrance

Wanneer?  

7 November 2022

Waar?  

Winschoten centrum
Winschoten, Oldambt

Start  

09:00 u

End  

21:00 u

Ga naar de website: www.gemeente-oldambt.nl

Hé doe! Komst ook op Adrillen?
De Allerheiligenmarkt in Winschoten, al decennia geleden verbasterd tot kortweg Adrillen, is al meer dan twee eeuwen de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Op de eerste twee maandagen van november staat de Winschoter binnenstad normaal gesproken geheel in het teken van Adrillen.

Ook dit jaar staat er een Allerheiligenmarkt op het programma, zij het in afgeslankte vorm. De gemeente Oldambt houdt rekening met een aantal verschillende scenario's, aangezien de markt alleen georganiseerd kan worden onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Het plan is om de markt te organiseren op 1 dag, dat betekent - dit jaar - geen Lutje Adrill'n. Ook zijn de hobbymarkt en het straattheater uit de plannen geschrapt. Wel is er de intentie op de horeca en een kermis aan Adrillen toe te voegen!

Tal van bezoekers voor Adrillenmarkt
Jaarlijks lokt Adrillen ruim dertigduizend bezoekers naar het kloppend hart van Oost-Groningen. Want, wie niet op de Adrillen is geweest, die heeft iets gemist. Voor het gemeentehuis van Oldambt vindt traditiegetrouw de officiële opening plaats. De burgemeester opent de jaarmarkt met een daverend kanonschot.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Johan Kroon Administratie Scheemda
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Lekkere droge worst!

Zelf toevoegen »