Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Twitter Like Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Facebook

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

Van 21 tot 30 Juni 2019

Waar?  

Regio Westerwolde en Kanaalstreek
Onstwedde, Stadskanaal

Beginn  

10:00 u

Ende  

17:00 u

Ga naar de website: www.westerwolderijgt.nl

In de tweede helft van juni wordt voor de 6e keer op rij het tiendaags tuin- en kunstevenement Westerwolde rijgt georganiseerd, in de mooie regio Westerwolde, Oost-Groningen.
Dit keer rijgen we 23 tuinen en bijzondere locaties aan elkaar! De tuinen zijn op zich al bijzonder door tuinontwerp en plantencollectie, of ze vormen het verzorgde groene decor voor een kunstexpositie. Alle deelnemende (tuin)eigenaren nodigen namelijk één of meerdere kunstenaars uit om te komen exposeren in tuin, tuinhuis of garage. Iedere tuin is daardoor een verrassing en er ligt ook nog voor iedere bezoeker een verrassing klaar in de vorm van een kraal.
Natuurlijk wordt alles nog gezelliger door optredens van artiesten op verrassende plekken, van pop tot klassiek, van solo tot koor.
Kers op de taart: woensdag 26 juni de Westerwolde rijgt FAIR in Smeerling, Onstwedde, thema groen en kunstzinnig. Entree €2,50

In iedere tuin ligt een programmaboekje klaar met alle adressen, een handig kaartje en de activiteitenagenda. De beste gids! Toegang tot tuinen en locaties is gratis.
Onbekend in de regio? Start dan bij Museum de Oude Wolden, Hoofdweg 161, 9696 AE Bellingwolde.

Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Dibbets Advies A & R Meeden
De Leo Media Beerta
Nauticfan Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Kiëta Koi Veendam

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er heerst rust, er is mooie natuur, het is er heerlijk vrij wonen en er gaat niets boven de nuchterheid van de mensen die er wonen! Gr. Elke Brunink!

Zelf toevoegen »