Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Speelparadijs Ballorig

Kategorie:  

Für Kinder

Adresse:

Kees de Haanstraat 71

Ort:

Hoogezand, Midden-Groningen

Google Maps

Ga naar de website: www.ballorig.nl

Indoor speelparadijs Ballorig Hoogezand is ideaal voor een leuk dagje uit met kinderen t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten is er een prachtige speelplaats, volledig voorzien van een zachte ondergrond, ook de speelblokken en glijbaan bestaan uit zacht materiaal. Voor de kleine durfals is er een heuse ballenbak, waar ouders (met een beetje goede wil) bij in kunnen. De opening is gemaakt voor kleine kinderen maar de kleuters en peuters in Ballorig die graag papa of mama mee hebben in de ballenbak zullen in Hoogezand erg blij zijn want dit is zeker mogelijk.

Er is een springkussen, en de baby-, peuter- en kleuterspeelplaats is niet toegankelijk voor kinderen van 5 jaar en ouder, dus dat creëert een veilige en rustige speelomgeving voor de allerkleinsten.

Voor kinderen vanaf 5 jaar is er gelukkig ook genoeg te beleven in Ballorig Hoogezand. Helemaal achterin staat een enorm springkussen, omgeven door een uitgebreide zeer veilige apenkooi, waar kinderen heerlijk hun grenzen kunnen ontdekken en veilig leren vertrouwen op hun eigen klim- en klauterkunsten. Ben je eenmaal helemaal boven, dan kun je naar beneden via de kurkentrekker-vormige glijbaan, of via één van de regenboogglijbanen, waar je met zijn drieën tegelijk naast elkaar vanaf kunt.

En dan zijn er nog de trampolines, de loopfietsen, de animal riding paarden waar je op kunt zitten, die echt voortbewegen, de raceauto's waar je een muntje in kunt gooien, en voor de hoogtezoekers onder ons zijn er ook nog de hangende trapauto's, waarmee je Ballorig mooi van bovenaf ziet.

Er zijn lekkere versnaperingen en je kunt er met kinderen prima lunchen. Het leuke aan Ballorig is natuurlijk dat de ouders gratis naar binnen mogen. Deze kunnen tevens kosteloos gebruik maken van de wifi en hoeven zich niet te vervelen met de leuke magazines die er liggen.

Alles ziet er netjes en nieuw uit en kinderen raken niet uitgespeeld in deze prachtige grote binnenspeeltuin! Ballorig Hoogezand is tevens een leuke plek voor kinderfeestjes. Raadpleeg de website voor de actuele openingstijden en prijzen.

Speelparadijs Ballorig Hoogezand
Speelparadijs Ballorig Hoogezand
Speelparadijs Ballorig Hoogezand

Wählen Sie eine Kategorie

--- advertentie ---

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
24/7 Bestellen Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier wordt nog ECHT geleeft!

Zelf toevoegen »