Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Engelselaan 14
9671 BD Winschoten
Gemeinde Oldambt
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.winschoterstadsjournaal.nl

Wie zijn wij?
Het Winschoter Stadsjournaal, opgericht in 1966, is een stichting met zeven enthousiaste, bezielde leden die tevens het bestuur van de Stichting Het Winschoter Stadsjournaal vormen. De samenstelling van het dagelijks bestuur bestaat uit Jan Witter (voorzitter), Jacob Veen (secretaris) en Frits Knaapen
(penningmeester). Het Winschoter Stadsjournaal heeft zich als primaire doelstelling gesteld het maken, verwerven en verspreiden van authentiek beeldmateriaal gebaseerd op cultuurhistorische gebeurtenissen in de stad Winschoten. Het Winschoter Stadsjournaal beschikt over een eigen archief die in de loop der jaren een ware schat heeft opgebouwd aan uniek beeldmateriaal uit het verleden. De gemonteerde documentaires worden bij diverse gelegenheden
getoond aan het publiek. De komst van de regionale en lokale televisieomroepen heeft het mogelijk gemaakt om de films op een grotere schaal aan het publiek te presenteren. De filmmakers van het Winschoter Stadsjournaal hebben een ruime ervaring met het maken van films over de meest uiteenlopende
onderwerpen: van het in beeld brengen van de bouw en opening van het cultureel centrum De Klinker tot aan de verslaggeving over de optredens van toneelverenigingen, muzikale events in de Harbour JazzClub in Winschoten tot aan de eigentijdse videoclips van rockband uit Finsterwolde, De Pompers.

Wat doen wij voor u?
Behalve filmverslagen van Winschoten biedt het Stadsjournaal een aantal specifieke diensten aan voor iedereen die er belang bij heeft, zoals diverse presentaties, registraties van bijzondere gelegenheden en live doorstralen van beelden.

Wat houdt het precies in?
Bij de presentaties worden oude films en beeldmaterialen vertoond, voornamelijk over de stad Winschoten. Al het materiaal, afkomstig uit een eigen archief met meer dan 230 titels, is gedigitaliseerd. In praktijk betekent het dat er een vertoning mogelijk is op dvd of via een media player. Desgewenst verzorgt het Stadsjournaal ook de benodigde apparatuur. Scholen en verenigingen vragen het Stadsjournaal vaak om een registratie te vervaardigen van een uitvoering of een voorstelling. Het is ook mogelijk om andere zaken te laten registreren, zoals een rouwdienst.

Bij live doorstralen van beelden wordt er bij grote evenementen zoals voetbalwedstrijden of concerten gezorgd voor het doorstralen van het evenement op grote schermen. Deze live beelden, door gestraald via beeldschermen of beamers, maken het voor iedereen mogelijk om een goed beeld te krijgen van alles wat zich op het podium of sportveld afspeelt. De kosten van deze speciale diensten worden zo laag mogelijk gehouden. Dat betekent dat deze diensten uitsluitend aan verenigingen, scholen en stichtingen in de gemeente Oldambt worden aangeboden.

Waarom het Winschoter Stadsjournaal?
- Het Stadsjournaal Winschoten is de maker en bewaker van visueel cultureel erfgoed van de stad Winschoten
- Stichting zonder winstoogmerk
- Ruim 50 jaar ervaring in het maken van films
- Kwalitatief uitstekend equipment
- Een eigen archief met ruim 230 titels
- Presentaties van oude films
- Filmregistraties van bijzondere gelegenheden
- Live doorstralen van beelden bij grote evenementen

Stichting Het Winschoter Stadsjournaal Winschoten
Stichting Het Winschoter Stadsjournaal Winschoten
Stichting Het Winschoter Stadsjournaal Winschoten

0x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

je kunt er de zon zien opgaan

Zelf toevoegen »