Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Slagerij Wiebrands op Facebook

Slagerij Wiebrands

Hoofdweg 285
9695 AJ Bellingwolde
Gemeinde Westerwolde
Telefon: 0597-531452
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.slagerijwiebrands.nl

Wie zijn wij?
Een echte familiezaak, de Slagerij Wiebrands in Bellingwolde. Het is al ruim 50 jaar geleden dat de ouders van Edwin Wiebrands de slagerij hebben overgenomen van de vorige eigenaar. Sinds 1997 heeft de zoon Edwin de slagerij van zijn ouders voortgezet. Ondanks veel concurrentie en de komst van diverse supermarkten in de buurt heeft Edwin Wiebrands zich staande weten te houden door een zowel simpel als adequaat beleid toe te passen, namelijk uitsluitend vlees en vleeswaren te verkopen waar hij voor 100% achterstaat en wat uitsluitend uit eigen regio afkomstig is. Vanzelfsprekend zijn alle producten in Slagerij Wiebrands op ambachtelijke wijze en zonder kunstmatige toevoegingen bereid. Alles vers en puur natuur!

Wat doen wij voor u?
Edwin Wiebrands verkoopt vlees waarvan de afkomst duidelijk is en waar een verhaal achter zit. Anders dan het vlees dat verkocht wordt door de supermarkten en geleverd wordt door de leveranciers uit de hele wereld waarbij het transport enorme afstanden moet overbruggen, is al het vlees bij de Slagerij Wiebrands afkomstig uit de eigen regio. De slagerij werkt nauw samen met Kroon Vlees uit Groningen, een bedrijf dat ruim anderhalve eeuw bestaat en met Noord Vlees uit Gieten, een leverancier van vlees van vee van noordelijke boeren die bewust en duurzaam bezig zijn met dierenwelzijn. Betrokkenheid, kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke contact met klanten, dat zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij de Slagerij Wiebrands. Edwin Wiebrands is altijd persoonlijk in de zaak aanwezig, helpt en adviseert en kent zijn klanten en hun behoeften en voorkeuren. Ook voor een assortiment feestelijke hapjes of vlees voor uw gourmet, steengrill of fondueschalen bent u bij de Slagerij Wiebrands aan het juiste adres. Er is ook een brede keuze aan barbecuevlees, desgewenst aangevuld met verse salades, kruidenboter en sauzen, alles fraai opgemaakt op meegeleverde schalen. Behalve een uitgebreid assortiment varkens- en rundvlees en gevogelte worden er een aantal ambachtelijk bereide specialiteiten aangeboden zoals Brunswijcker snijworst, hausmacherleverworst en metworst.

Waarom Slagerij Wiebrands in Bellingwolde?
- Een gerenommeerde ambachtelijke slagerij
- Uitsluitend vers vlees uit eigen regio
- Persoonlijk en deskundig advies
- Alles ambachtelijk gesneden en bewerkt, zonder kunstmatige toevoegingen
- Geen E-nummers toegevoegd
- Werkt met duurzame en diervriendelijke leveranciers
- Diverse prijswinnende producten (Hausmacher leverworst bekroond met goud op de Noordelijke Slagers Manifestatie)
- Gourmet-, steengrill- en fondueschalen op bestelling
- BBQ-vlees op bestelling met ambachtelijke salades, kruidenboter en sauzen

Kijk voor meer informatie, aanbiedingen en nieuws op onze website.

Slagerij Wiebrands Bellingwolde
Slagerij Wiebrands Bellingwolde
Slagerij Wiebrands Bellingwolde

5x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier goedkoop een groot representatief vrijstaand huis/bedrijfspand kopen, met veel eigen grond en landelijke ligging, en toch via de uitstekende kabel/internet verbinding als bv ZZP-er een eigen bedrijf 'van huis uit' starten/runnen.

Zelf toevoegen »