Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Autoschade Boerma op Facebook

Autoschade Boerma

Papierbaan 41-43
9672 BG Winschoten
Gemeinde Oldambt
Telefon: 0597-431495
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.autoschade-boerma.nl

Wie zijn wij?
Autoschade Boerma in Winschoten is een begrip in de hele regio. Een professioneel bedrijf dat elke schade aan uw voertuig op een uiterst deskundige wijze repareert. Autoschade Boerma werkt met alle grote en kleine verzekeraars. Door het gebruik van digitale technieken en fotografie is een snelle en nauwkeurige informatie-uitwisseling met de verzekeringsdeskundigen mogelijk en gaat de afhandeling van uw schade snel en vakkundig.

Wat doen wij voor u?
Een autoschade is altijd vervelend, of het nou gaat om betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeluk, kleine blikschade of vandalisme. Het kan ook om schade aan mechanische delen van uw voertuig gaan, wielophanging of motorische schade. Alles wordt door onze monteurs snel en deskundig weer in orde gebracht. Schade aan uw wagen, bedrijfsauto, een camper, vrachtauto of caravan, alles wat u nodig heeft is uw schadeformulier en groene kaart, samen met het kentekenbewijs. De medewerkers van de Autoschade Boerma maken uw voertuig weer gebruiksklaar. Wij herstellen uw vervoermiddel in een de oorspronkelijke staat, zonder enig restspoor van de opgelopen schade.

Waarom Autoschade Boerma in Winschoten?
Wij nemen de schadeafhandeling en schadeherstel voor u uit handen, u brengt uw voertuig en de benodigde papierwerk bij ons en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Bij het spuiten van uw auto werken wij in een stofvrije spuitcabine en gebruiken hiervoor leefomgeving vriendelijke water gedragen laksoorten in elke gewenste kleur. Onze diensten zijn niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, ook voor bedrijven bieden wij een aantal interessante opties. Een ervan is bijvoorbeeld industrieel spuitwerk. Onze spuitsystemen voldoen aan alle wettelijke eisen wat betreft milieu en veiligheid. Wij bieden ook spuitvrije opties voor het herstellen van kleine deukjes waar geen lakbeschadiging aanwezig is. Deze kostenbesparend manier van werken is een interessante mogelijkheid voor bedrijven met een wagenpark of voor autodealers. Autoschade Boerma repareert en vervangt ook alle soorten autoruiten en voor het installeren en onderhouden van air control systemen zijn we een STEK-erkende dealer. U bent bij ons ook op het juiste adres voor het herstellen van de beschadigingen op reclameopdruk en/of belettering op uw bedrijfswagen.

Bezoek voor meer informatie en nieuws onze website en like ook onze Facebookpagina.

Autoschade Boerma Winschoten
Autoschade Boerma Winschoten
Autoschade Boerma Winschoten

0x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Verassend Stadskanaal!!!

Zelf toevoegen »