Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Borrel met de buren op Facebook

Borrel met de buren

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

1 Oktober 2022

Waar?  

Maintebos Winschoten
Winschoten, Oldambt

Beginn  

12:00 u

Borrelen met Alloway en Evert Baptist tijdens Borrel met de Buren
Wat begon als burgerinitiatief, wordt nu door stichting SOAP opgepakt. Borrel met de Buren werd in 2018 en 2019 eerder gehouden in Bellingwolde, maar maakt nu op 1 oktober 2022 ook haar debuut naar het Maintebos in Winschoten.

Borrel met de Buren
Het evenement is een initiatief van Robbert Meinders, wat begon als muzikaal afstudeerproject werd door de regio goed ontvangen waardoor er een tweede editie aan bod kwam. Na 2019 is het, net als andere evenementen, stil te komen staan. Drie jaar later wordt het weer opgepakt in samenwerking met Stichting SOAP.

Borrel met de Buren heeft als doel om door middel van livemuziek, activiteiten, workshops en uiteraard een borrel, buurtgenoten dichter bij elkaar te brengen.

Programma
Deze zaterdag is het zover, de Borrel met de Buren in Winschoten. Wat kun je precies verwachten?
In ieder geval gratis toegang, een leuke line-up, diverse activiteiten ÉN géén regen!

De Borrel wordt geopend om 12.00 waarna dansschool F2 Dance Company een dansdemonstratie zal geven, gevolgd door een demonstratie van De Click (onderdeel van De Rijdende Popschool). Over het gehele terrein zullen er activiteiten aanwezig zijn waaronder diverse springkussens voor de kinderen.

Wie treden er op bij Borrel met de Buren Winschoten?
Het programma is als volgt:

 • 12.00 F2 Dance Company
 • 12.30 Opening door burgermeester Cora-Yfke Sikkema
 • 12.35 De Click
 • 13.15 Soap Blues
 • 14.30 Trofinio
 • 15.30 Loco-Motive
 • 16.30 Little Cash & Josien Bakker
 • 17.15 Evert Baptist
 • 18.00 Officiëel proost moment
 • 18.15 Lars Koehoorn
 • 19.00 The Shakedown 8
 • 20.30 Sodom Billy
 • 22.00 Alloway

Tussen de Acts door zal DJ Herrie (Herman de Groot) het publiek feestelijk vermaken.

Over de Stichting SOAP
Stichting Oldambtster Amateurkunst Podium (SOAP) heeft als voornaamste doel; het verbreden van het cultuuraanbod in de regio Oost Groningen met als thuisbasis het Oldambt. Dit doet de stichting door het organiseren van projecten en samenwerking voor en met de bewoners. SOAP staat open voor een ieder die zich bezig houdt met cultuur, zowel professionals als amateurs, organisaties en ondernemers.

Borrel met de Buren is een gratis evenement wat plaatsvindt op 1 oktober 2022 in het Maintebos te Winschoten, niet alleen voor de buren van het Maintebos, maar voor de gehele regio. Het evenement duurt van 12.00 tot 00.00.

Evert Baptist op de Borrel met de Buren

Weersverwachting
De organisatie houd de weersverwachtingen al langeretijd in de gaten. Borrel met de Buren is een buitenevenement en helaas is de kans op regen aannemelijk. We willen het de bezoekers zo aangenaam mogelijk maken daarom zal er een grote tent en meerdere overkappingen over het terrein geplaatst worden.

Parkeergelegenheid
Kom je met de auto? Dan vragen we om de auto bij Station Winschoten te plaatsen, vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar het evenemententerrein. De Garst en Sint Vitusstraat zal alleen parkeerruimte bieden voor de bewoners.

Vrijwilligers
De stichting is continu bezig met het zoeken van vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen, het evenement zelf en het afbouwen. Wil jij graag een steentje bijdragen? Mail dan naar talent@stichtingsoap.nl.

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

omdat ze hier nait soezen, moar gewoon deurbroezen

Zelf toevoegen »