Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Angela Lageman Nederlands Kampioen 50cc Grasbaan

Angela Lageman Nederlands Kampioen 50cc Grasbaan Zuidbroek

30-09-2014 Angela Lageman Nederlands Kampioen 50cc Grasbaan.

De tweeling zusjes Angela en Demi Lageman waren oppermachtig in de klasse 50cc Grasbaan, het hele seizoen drukten de beide zusjes hun stempel op deze klasse. Helaas kan er maar eentje Nederlands kampioen worden en dat is Angela geworden.

Afgelopen zondag werd de laatste wedstrijd van het seizoen verreden in het Drentse Annen, een wedstrijd waar altijd een geweldige sfeer hangt, doordat deze wedstrijd in het centrum van Annen wordt verreden heeft dit evenement de bijnaam “Monaco van het Noorden gekregen”

Ook de beide zusjes verschenen onder begeleiding van vader en moeder Lageman aan de start, Angela liet zien dat zei niet voor niks de Nederlands kampioen 2014 is. Ook deze wedstrijd wist de blondgelokte en altijd goed gemutste jonge dame met overmacht te winnen.

Demi eindigde in Annen net buiten het podium op een verdienstelijke 4e plaats. Demi is tevens de runner up in de 50cc klasse zei eindigde op een mooie 2e plaats in het Nederlands kampioenschap.

In Annen worden de Nederlands kampioenen traditioneel gehuldigd met een prachtige krans, met daarop de vermelding Nederlands Kampioen 2014. Een goed gebruik is dat de Nederlands kampioenen na het spelen van Nederlands Volkslied en de ereronde voor het publiek worden gedoopt in de waterbak. Deze eer viel Angela ook ten deel, ook vader Willem Jan en Moeder Anja moesten er aan geloven. Dit als dank voor de trouwe begeleiding tijdens de wedstrijden.

Vermeldenswaardig is dat Angela de eerste vrouwelijke Nederlands Kampioen in de 50cc

Afgelopen maandag zijn de dames gehuldigd op hun school de Tandem in Zuidbroek, waar ze met de motoren een ereronde mochten maken toegejuicht door de kinderen van de school . Een unieke ervaring voor de beide dames die ze zich hun hele leven zullen herinneren.

De plannen voor het seizoen 2015 liggen alweer klaar, beide dames maken de overstap naar de 65cc waar ze wederom gaan proberen de titel te veroveren.

Maar eerst staat a.s. zondag 5 oktober de laatste wedstrijd van het VTBM kampioenschap op het programma in Opende, ook hier kan Angela de titel nauwelijks meer ontgaan. Demi staat op een 4e plaats in het VTBM kampioenschap.

Kortom een zeer succesvol jaar voor Racing Team Lageman.

Voor meer info kijk eens op de website van het team. http://www.team-lageman.nl/

Ga naar de website: team-lageman.nl

Sportverslagen
Racingteam Angela & Demi

  • Angela Lageman Nederlands Kampioen 50cc Grasbaan
    lees verder

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

het heeft een eigenzinnig landschap voor de ECHTE fijnproever!

Zelf toevoegen »