Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Open Dag & 20-jarig bestaan Paardenmelkerij de Lage Wierde op Facebook

Open Dag & 20-jarig bestaan Paardenmelkerij de Lage Wierde

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

Van 18 tot 19 Juni 2022

Waar?  

Paardenmelkerij de Lage Wierde
Pruimlaan 4
Zuidbroek, Midden-Groningen

Beginn  

10:00 u

Ende  

16:00 u

Ga naar de website: www.dekrachtvan.nl

Op zaterdag 18 juni 2022 houdt Paardenmelkerij de Lage Wierde uit het Groningse Wirdum haar jaarlijkse Open Dag waarbij het publiek een kijkje achter de schermen kan nemen. Tevens bestaat Paardenmelkerij de Lage Wierde dit jaar 20 jaar. Dubbel feest dus!

Paardenmelk; een natuurproduct met heel bijzondere eigenschappen. Zo bevordert paardenmelk de afweer, helpt het bij de opbouw van een goede darmflora van het maag- darmkanaal en heeft het een gunstige invloed op de (gevoelige) huid.

“Ontdek de kracht van paardenmelk!” is het thema van de jaarlijkse open dag van Paardenmelkerij de Lage Wierde. Elk jaar trekt de open dag van De Lage Wierde tussen de 2000 en 2500 bezoekers. Dit zijn onder andere dagjesmensen, wandelaars, fietsers, mensen die speciaal voor de markt/braderie komen, mensen die gek zijn op paarden en mensen die geïnteresseerd zijn in onze paardenmelkproducten. Dit jaar wordt de open dag gehouden op zaterdag 18 juni 2022 van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen van de Paardenmelkerij. De hele dag door zijn er diverse demonstraties, zo wordt er elk uur gemolken en vertoont een hoefsmid zijn kunsten. Naast de presentatie van paardenmelkproducten staan er op het terrein van De Lage Wierde ook dit jaar weer ruim 40 marktkramen op de markt/braderie met natuur- en handgemaakte producten, een gezellig terras, LIVE muziek, eet- en drinkgelegenheden en voldoende plezier voor de kinderen zoals een groot springkussen, een meterslange stormbaan, selfies maken met onze paarden en diverse workshops en activiteiten.

Ontdek Wirdum én de kracht van paardenmelk tijdens de Open Dag van Paardenmelkerij De Lage Wierde op ZATERDAG 18 JUNI 2022 van 10:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom.

GRATIS toegang / GRATIS parkeren en 10% korting op paardenmelkproducten.

Zet zaterdag 18 juni 2022 in je agenda!

Tot dan!

Paardenmelkerij de Lage Wierde.

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

je kunt verder kijken dan je neus lang is

Zelf toevoegen »