Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Nacht van Winschoten met kermis

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

Van 5 tot 6 Juli 2024

Waar?  

Centrum
Winschoten, Oldambt

Beginn  

20:00 u

Ende  

23:59 u

Ga naar de website: www.winkelstadwinschoten.nl

De Nacht van Winschoten staat weer op de agenda. Markeer 5 en 6 juli 2024 alvast in je agenda! De feestelijkheden zullen zich tijdens het tweedaagse evenemtn niet beperken tot het uitgaansgebied, maar verspreiden over het hele centrum van Winschoten!

Voor elk wat wils
De focus ligt dit jaar op een divers publiek. Zo zal er vrijdag een braderie plaatsvinden, en worden op dit moment de mogelijkheden onderzocht voor het organiseren van een talentenshow. Verdere details hierover worden later bekend gemaakt.

Livemuziek
De eerste artiesten zijn inmiddels al geboekt en beloven mooie optredens op beide avonden. Zowel op de vrijdag als de zaterdag zullen er bands het avondprogramma vullen met daarnaast nog andere optredens. Naast live muziek zullen er ook verschillende straatartiesten te bewonderen zijn in het centrum. De Nacht van Winschoten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de welbekende kermis. Bezoekers kunnen dus genieten van spannende attracties en heerlijk eten en drinken.

Artiesten en tijdschema zullen op termijn bekend worden gemaakt. Houd deze website in de gaten voor meer info!

Historie Nacht van Winschoten
De Nacht van Winschoten bestaat sinds 1984. Het is een evenement waar altijd duizenden mensen op afkomen. Van oudsher is er dan ook een aantal dagen lang kermis in de Rozenstad. Ook in 2024 wordt de kermis opgezet, en wel op wordt opgezet op woensdag 3 juli, tevens actiedag. Lekker touwtrekken, eendjes vangen, in de botsauto's, spelen met gok- en grijpautomaten en de muntenmachines, grote en kleine prijzen winnen, het is er allemaal bij! Ook de warme gebakkraam en zoetighedenstand zijn van de partij!

--- advertentie ---


Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

het is hier s nachts nog zo donker dat je echt de sterren kunt zien

Zelf toevoegen »