Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Kunst om de Koele op Facebook

Kunst om de Koele

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Wanneer?  

2 September 2021

Waar?  

Beersterplas (Beerta)
De Horst
Beerta, Oldambt

Beginn  

19:30 u

Ende  

22:00 u

Op deze avond in september verandert de Beerster Koele weer even in een sprookjesachtige sfeer met zeven voorstellingen van akoestische muziek, theater, dans, acrobatiek en dichtkunst.

De bezoekers wandelen in groepjes van hooguit 10 tot 15 mensen langs de voorstellingen. Daardoor ervaar je de muziek, de dans en de kleine, verrassende theatervoorstellingen veel intenser dan in een groot theater. De idyllische sfeer van het water en de vele lichtjes van fakkels en waxinelichtjes werken natuurlijk geweldig mee.

Ook dit jaar belooft het programma veel moois. Pascalle en Melvin vertonen bijvoorbeeld spectaculaire, acrobatische kunsten met met vuur. Het trio Didgeridoo staat garant voor zinderende zang. Roos de Vries kan prachtig dansen en ze heeft een stem waar je rillingen van krijgt. Haar performance heet 'van denken naar voelen'.

Singer songwriter Deniek Schooneveld trad ooit op tijdens de Kids Voice. Een kid is ze niet meer, maar zingen doet ze nog steeds graag en ze is geweldig!
Willem en Erik verrassen met door gitaar gedragen gedichten en Nora Tinholt met een minimale theatersolo.

Uitsmijter is deze keer de theatergroep Ubbo Emmius dat onder leiding van Wendy Viel een prachtige interactieve voorstelling speelt. Het thema is Donker. Dat belooft wat!

De Beerster Koele is het meer dat ligt tussen Winschoten en Beerta. Rijdende vanaf Winschoten: ongeveer 500 meter vanaf de weg, zie je rechts een klein bos. Volg deze weg en je komt vanzelf bij het beginpunt.
Vanwege de drukte is het, als je met de auto komt, wellicht slimmer om via Klein Ulsda te rijden en dan door Beerta richting Winschoten. Halverwege zie je een bordje 'Beersterplas' en daar ga je linksaf, De Horst op.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier is je omgeving zoals het moet zijn: rust, ruimte en weinig mensen

Zelf toevoegen »