Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Het Tafelhuis

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

Van 15 tot 18 Dezember 2022

Waar?  

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D. U. Stikkerlaan 251
Winschoten, Oldambt

Ga naar de website: www.tafelhuis2022.nl

Vier dagen en drie nachten lang optredens, livemuziek en drie dj's die vasten in cultuurhuis De Klinker om geld in te zamelen voor de Voedselbank
Het is 17.00 uur op donderdag 15 december 2022, als drie lokaal bekende dj's zich vrijwillig laten opsluiten in de studio. Hier zullen zij 48 uur lang non-stop radio maken terwijl zij vasten. Allemaal om geld op te halen voor het goede doel. De drijvende kracht achter Het Tafelhuis is Ronde Tafel 41 (RT41) Winschoten, ook wel Nederlandse Tafelronde 41 Oldambt.

Rondom de actie 'Het Tafelhuis' worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd, zoals de pyjamarun die dwars door de Langestraat in Winschoten voert.

In je pyjama voor het goede doel
Heb je altijd al eens in de pyjama door de stad willen rennen? Schrijf je dan in voor de Pyjamarun en maak ook nog eens kans op een gloednieuwe boxspring! Je vindt alle informatie over de Pyjamarun op de website van Het Tafelhuis.

Het Tafelhuis Winschoten is een unieke mix van het Glazen Huis en Top2000 Café in het theatercafé van De Klinker in Winschoten. Het evenement duurt tot 18 december 2022 17:00 uur. Het vasten is geen makkelijke opgave, maar dient het ultieme doel én natuurlijk de kerstgedachte: Zij niets, wij ook niets.

De voledige opbrengst van de actie komt ten goede aan De Voedselbank Oldambt en Pekela, welke ook in Winschoten, Oldambt, elke week weer druk wordt bezocht.

Een gevulde maag niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid
Voor veel mensen is het hebben van voldoende voedsel of elke dag een warme maaltijd eten niet vanzelfsprekend, zij zijn aangewezen om in hun eentje of met hun gezin eten, drinken en andere eerste levensbehoeften zoals luiers of damesverband te halen bij de voedselbank. Om deze mensen te laten weten dat er aan hen wordt gedacht, en om te helpen deze gezinnen en alleenstaanden een fijne kerst te bezorgen, worden elk jaar opnieuw tal van acties georganiseerd. In deze tijden waarin de inflatie sneller stijgt, zijn dit soort liefdevolle acties meer nodig dan ooit.

Doneer wat jij kunt missen, alle - kleine - beetjes helpen en op die manier kunnen wij hopelijk samen een hele boel doneren!
De opbrengst van Het Tafelhuis bedroeg de afgelopen editie maar liefst € 26.116,64 voor Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis. Jij kan helpen door sponsor te worden, of neem contact op met Het Tafelhuis om te kijken wat jíj kunt doen! Zoals het organiseren van een actie of het aanbieden van een veilingitem.

Tijden en info
Datum: Donderdag 15 december 17:00 uur t/m 18 December 2022 17:00 uur.
Locatie: Theatercafé, De Klinker Winschoten

--- advertentie ---


Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier vindt je nog de ruimte en de rust!

Zelf toevoegen »