Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Voetbalvereniging SJS op Twitter Like Voetbalvereniging SJS op Facebook

Voetbalvereniging SJS

Julianastraat 85
9503 LA Stadskanaal
Gemeinde Stadskanaal
Telefon: 0599-614896
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.vvsjs.nl

Welkom bij voetbalvereniging Sportclub Juliana Stadskanaal (kortweg SJS), uitkomend in de 3e klasse van de zaterdagamateurs.

Onze voetbalvereniging is opgericht op 7 januari 1954 en telt ruim 500 leden, verdeeld over 6 seniorenelftallen, 2 teams voor voetballers met een lichamelijke of verstandelijke beperking, meerdere junioren- en pupillenelftallen en E- en F-pupillen. Aantallen om trots op te zijn, omdat vandaag de dag de keuze voor een teamsport en zeker de voetballerij voor velen allang geen automatisme meer is.

Wie leden aan zich wil binden zal daarvoor veel tijd, geld en energie moeten willen investeren. Blijkbaar slaat dat beleid aan, want het ledenaantal is al jarenlang stabiel. Een bewijs dat SJS jong en oud aanspreekt.


SJS, net even anders!

Een zeer belangrijk beginsel bij onze vereniging is willen blijven werken met zoveel mogelijk eigen jeugd.
Iedere jeugdspeler die zich bij SJS aanmeldt, moet het gevoel meekrijgen dat uiteindelijk een plaats in het eerste elftal kan worden bereikt. Weliswaar met het nodige talent, maar vooral met de instelling om te willen werken en leren. Wekelijks zijn tientallen gemotiveerde jeugdtrainers met dit inspirerende proces in de weer.

SJS wil meer zijn dan alleen maar een voetbalvereniging! Ook buiten het voetbal om is er contact met de leden. Naast de sportieve prestaties zijn bij SJS sfeer en vermaak eveneens belangrijke speerpunten. SJS kan het beste worden getypeerd als een echte familieclub met onderlinge vriendschap en gastvrijheid als belangrijke waarden. Een vereniging waar meerdere generaties langs de velden te vinden zijn. Waar grootvaders, die ooit in de blauwwitte hoofdmacht opereerden nu de verrichtingen van hun kleinzoons of kleindochters aanschouwen. Iedereen is er welkom, het spelplezier staat voorop. Vandaar de lijfspreuk: SJS, net even anders!

Voetbalvereniging SJS Stadskanaal
Voetbalvereniging SJS Stadskanaal
Voetbalvereniging SJS Stadskanaal

4x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

we zijn zo lekker nuchter met zijn allen

Zelf toevoegen »