Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Feest 4-daagse Kloosterpop op Twitter Like Feest 4-daagse Kloosterpop op Facebook

Feest 4-daagse Kloosterpop

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

Van 27 tot 30 Juni 2024

Waar?  

Eextahaven III
Lutkelant
Heiligerlee, Oldambt

Beginn  

10:00 u

Ende  

19:00 u

Ga naar de website: kloosterpop.nl

Het bekende Feest4Daagse Heiligerlee evenement krijgt een nieuwe wending! Hoewel het festival nog steeds vier dagen duurt, ligt de focus op een fantastisch muziekfeest! Met de nieuwe naam Kloosterpop willen wij nieuw leven blazen in het evenement.

Noteer 27, 28, 29 en 30 juni 2024 alvast in je agenda, want het belooft een spektakel te worden. Uiteraard duurt het festival nog wel 4 dagen met de bekende activiteiten, zoals de BINGO!

Line-up muziekfeest Kloosterpop
Op 29 juni ben je van harte welkom op ons spectaculaire feest. Bereid je voor op een avond vol entertainment en energie! De tent gaat om 20.30 uur open en om 21.00 uur begint DJ Quintin met het opwarmen van de avond. Vervolgens zal de band Millstreet on Stage het grootste deel van de avond muzikaal verzorgen. Deze band staat bekend om hun ongekende energie en enthousiasme. Ze zullen de tent op zijn kop zetten!

Maar er is meer! TikTok Tammo zal ook een spetterend optreden geven en Samantha Steenwijk komt langs om de avond nog specialer te maken. Met zoveel fantastische artiesten belooft het een avond te worden om nooit te vergeten. Mis dit geweldige feest niet en kom op 29 juni naar ons toe.
Maak je klaar voor "Entertainment to the Max!" en laat je meevoeren door de energie en het plezier. Het belooft een avond vol muziek, dans en geweldige optredens te worden. Zorg dat je erbij bent en geniet van een prachtige avond vol entertainment!

Ticketverkoop
Voorverkoop: €15,-
Bij de deur: €17,50

Mis dit feest niet!
Het belooft weer zeer spectaculair te worden!

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma voor de Feest 4-daagse op de website van de organisatoren Dekloosterboertjes.nl.

Volg ons op social media:
Facebook | X | Instagram.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier heb ik elke dag een vakantiegevoel

Zelf toevoegen »