Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Braakballen pluizen

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

8 Mai 2024

Waar?  

Bezoekerscentrum Ennemaborgh
Hoofdweg 96
Midwolda, Oldambt

Beginn  

14:00 u

Ende  

15:30 u

Ga naar de website: www.groningerlandschap.nl

Wat staat er allemaal op het menu van de kerkuil? Dat gaan we onderzoeken door braakballen te pluizen. Door de schedeltjes goed te bekijken en op de zoekkaart op te zoeken zal je zien dat er verschillende soorten muizen gevangen worden. Het is een secuur werkje dat de meeste kinderen erg interessant vinden. Dus kom gezellig een uurtje pluizen in de werkschuur van de Ennemaborgh!

Info & tijden
De uilenbal uitpluismiddag wordt gehouden in de Ennemaborg in Midwolda en duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom om mee te komen pluizen./ Deelname is gratis, maar wel graag even aanmelden van tevoren want vol=vol.

Kleurplaat uil
Ben je op zoek naar een kleurplaat met een uil? Deze uilenkleurplaat zorgt voor de nodige uurtjes kleurplezier! Je kunt hem hier opslaan of direct uitprinten.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

WESTERWOLDE OASE VAN RUST! GENIET VAN RUST, RUIMTE EN NATUURSCHOON. geschreven door Heerke Beukema. Dit kan in het zuiden van de Provincie Groningen. Daar ligt de gemeente Westerwolde. Westerwolde heeft veel te bieden als het gaat om rust, ontspanning en

Zelf toevoegen »