Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Twitter Like Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Facebook

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

Van 21 tot 30 juni 2019

Waar?  

Regio Westerwolde en Kanaalstreek
Onstwedde, Stadskanaal

Aanvang  

10:00 u

Einde  

17:00 u

Ga naar de website: www.westerwolderijgt.nl

In de tweede helft van juni wordt voor de 6e keer op rij het tiendaags tuin- en kunstevenement Westerwolde rijgt georganiseerd, in de mooie regio Westerwolde, Oost-Groningen.
Dit keer rijgen we 23 tuinen en bijzondere locaties aan elkaar! De tuinen zijn op zich al bijzonder door tuinontwerp en plantencollectie, of ze vormen het verzorgde groene decor voor een kunstexpositie. Alle deelnemende (tuin)eigenaren nodigen namelijk één of meerdere kunstenaars uit om te komen exposeren in tuin, tuinhuis of garage. Iedere tuin is daardoor een verrassing en er ligt ook nog voor iedere bezoeker een verrassing klaar in de vorm van een kraal.
Natuurlijk wordt alles nog gezelliger door optredens van artiesten op verrassende plekken, van pop tot klassiek, van solo tot koor.
Kers op de taart: woensdag 26 juni de Westerwolde rijgt FAIR in Smeerling, Onstwedde, thema groen en kunstzinnig. Entree €2,50

In iedere tuin ligt een programmaboekje klaar met alle adressen, een handig kaartje en de activiteitenagenda. De beste gids! Toegang tot tuinen en locaties is gratis.
Onbekend in de regio? Start dan bij Museum de Oude Wolden, Hoofdweg 161, 9696 AE Bellingwolde.

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Dibbets Advies A & R Meeden
Nauticfan Beerta
De Leo Media Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Kiëta Koi Veendam
Secusoft Security Software Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

omdat ik er woon

Zelf toevoegen »