Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Twitter Like Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst op Facebook

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

Van 17 tot 26 juni 2022

Waar?  

Regio Westerwolde en Kanaalstreek
Onstwedde, Stadskanaal

Aanvang  

10:00 u

Einde  

17:00 u

Ga naar de website: www.westerwolderijgt.nl

In 2022 weer een échte Westerwolde rijgt!
Dan hebben we, na twee jaar pauze, van 17 t/m 26 juni weer een spetterend tuin- en kunstevenement in de regio. Westerwolde rijgt is een uniek tiendaags tuin- en kunstevenement dat jaarlijks in de 2e helft van juni wordt gehouden in de mooie regio Westerwolde, Oost-Groningen.

Meer dan 20 prachtige tuinen en bijzondere locaties (BL) openen hun tuinhek, poort of deur om bezoekers gastvrij te ontvangen. De tuinen zijn op zich al bijzonder door tuinontwerp en plantencollectie, of ze vormen het verzorgde groene decor voor een kunstexpositie.
Alle deelnemende (tuin)eigenaren nodigen één of meerdere kunstenaars uit om te komen exposeren in tuin, tuinhuis of serre. Iedere tuin is daardoor een verrassing en er ligt ook nog voor iedere bezoeker een verrassing klaar.

Rijg de tuinen aan elkaar!
In iedere tuin ligt tijdens WWR een kraal klaar, klein cadeautje van de tuineigenaren. Rijg ze tot een bijzonder souvenir! De jaarkraal 2022 wordt gemaakt door Ineke Donker.

Natuurlijk wordt alles nog gezelliger door optredens van artiesten op verrassende plekken, van pop tot klassiek, van solo tot koor.
Kers op de taart: woensdag 26 juni de Westerwolde rijgt FAIR in Smeerling, Onstwedde, thema groen en kunstzinnig. Entree €2,50.

Locaties
In iedere tuin ligt een programmaboekje klaar met alle adressen, een handig kaartje en de activiteitenagenda. De beste gids! Toegang tot tuinen en locaties is gratis.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Johan Kroon Administratie Scheemda
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

het is hier s nachts nog zo donker dat je echt de sterren kunt zien

Zelf toevoegen »